Membraan laarzen Bartek 47673 blauw grijs marineblauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Waterdichte laarzen laarzen Bartek 47673

De winter is een moeilijke tijd voor ouders. Bartek-laarzen zijn schoenen van de hoogste kwaliteit voor kinderen die zijn uitgerust met een membraan BRTKtex. BRTKtex-membraan is een ondoordringbare barrière tegen regen, modder en sneeuw. Hierdoor blijven de schoenen altijd droog van binnen. BRTKtex voert overtollig vocht af van de voet, waardoor deze kan ademen tijdens het sporten. Door de temperatuur van de voeten aan te passen, kunt u een geschikt microklimaat, comfort en hygiëne behouden. Bartek-laarzen met een 47673-membraan zijn gemaakt van natuurlijk leer met toegevoegd textielmateriaal. De binnenkant van de schoen is extra geïsoleerd met natuurlijke wol om de voeten tegen vorst te beschermen. Schoenen uitgerust met klittenband, waardoor uw kind ze zelf kan aantrekken. Voor een betere zichtbaarheid van het kind, in schoenen zinserts met reflectoren werden gebruikt.

Ze hebben een certificaat "Gezonde Voet"


Perfecte laarzen voor de winter voor kinderen moeten warm en waterdicht zijn (zodat er niet genoeg plezier is in de sneeuw), en mogen de bewegingsvrijheid niet beperken. Winterlaarzen van Bartek, model Sympatex 17671 / 0JB zijn een combinatie van bruikbaarheid, comfort en functionaliteit.

Hoewel het model is opgedragen aan meisjes, is het verkrijgbaar in het zwart met kleine roze inzetstukken en witte naden. Zwart is een praktische kleur - er zullen geen schaafwonden of krassen zijn, die in de winter niet moeilijk te vinden zijn. Kinderschoenen zijn gemaakt van natuurlijk leer en een membraan dat beschermt tegen vocht en inweken, wat goed werkt in extreme omstandigheden. Voorgevormde zool, hoge, stijve hielkap, voorgevormde binnenzool dit alles is om de kleine voet het hoogste comfort te bieden bij elk type beweging.

Bijkomende voordelen van de laarzen zijn: Klittenbandsluiting, favoriet bij kinderen, grips op de tong en op de achterkant van het bovenwerk voor gemakkelijk aan- en uittrekken, extra verwarming van de binnenkant van de schoen. Het zijn praktische, handige en mooie laarzen tegelijk.

  • Kleur: blauw Grijs Marine
  • Type sluiting: klittenband
  • Extra informatie: Gezonde voet teken Stijve hielkap
  • Materiaal: Echt leer
  • Karakter: gebrek
  • seks: de jongens Kleine meisjes

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|