McArthur 11-BK lage schoenen -40% zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Mannen, in tegenstelling tot vrouwen, hebben er een hekel aan om veel paar schoenen te hebben, elk voor een andere gelegenheid. Integendeel - ze hebben liever een fatsoenlijke schoen die je eens in de zoveel tijd koopt. Idealiter zouden deze schoenen voor veel gelegenheden tegelijk geschikt moeten zijn, zodat je niet hoeft na te denken over welke schoenen je bij welke broek moet dragen.


Zwarte herenschoenen met zeer comfortabele kunststof zool, geheel van leer - alleen de binnenkant is gevoerd met textiel materiaal. Textielschoenen zijn een goede keuze voor mannen om hun voeten van het hoogste comfort te voorzien, zelfs bij langdurig gebruik van schoenen, zelfs bij hoge temperaturen.


McArthur-schoenen zijn een beroemd merk van sportschoenen dat deze prachtige veterschoenen voor heren heeft gemaakt. Ze zijn een vrij harmonieus onderdeel van een sportoutfit dankzij een licht sportieve snit en veel comfort. Aan de andere kant zijn ze zeer elegant dankzij hun lederen design en elegante loafer-achtige afwerkingen. Ze passen perfect bij een pak, jeans, maar ook bij korte broeken die op blote voeten worden gedragen.

  • Materiaal binnenzool: ander
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|