Laarzen voor de strenge winter - wat moet je kiezen?

Waar moet je op letten bij het kopen van schoenen voor de strenge winter?

Bent u op zoek naar de juiste schoenen voor de strenge winter? Ben je bang dat je schoenen onvoldoende bescherming bieden op koude dagen en wil je een echt goed kwaliteitsproduct vinden? Dan zijn er verschillende aspecten die doorslaggevend moeten zijn bij het kopen. Hier zijn ze!

Allereerst: wed op thermisch comfort. Dit geldt voor zowel winterschoenen voor dames als voor heren. We raden degenen aan die zijn geïsoleerd met een schapenvacht of andere vulling, maar de sleutel is om uw voeten echt te beschermen tegen kou. Onthoud dat het de extremiteiten zijn die het snelst bevriezen!

Ten tweede - kies voor materialen die ondoordringbaar zijn voor water. Als u op sneeuw, plassen of in de regen loopt, mag er geen water in de schoen komen. Soms is de oplossing een speciale impregnering, maar de voorwaarde is dat het schoenen waren gemaakt van geschikte stoffen, bijvoorbeeld natuurlijk leer.

Derde - stabiliteit. Dit geldt vooral voor schoenen voor de strenge winter voor dames. Geef hoge hakken en instabiele hoge hakken op. Ze werken niet volledig op sneeuw of ijs en stellen u bloot aan groot gevaar. Een moment van onoplettendheid en u kunt uw enkel ontwrichten, uw been breken of zelfs uw hoofd breken.

Vierde - de juiste zool. Tenzij u speciale aandacht besteedt aan de zool in lente- of zomerschoenen, is het hier erg belangrijk. De zool moet een speciale vorm hebben - inkepingen en nokken zodat u niet op het ijzige oppervlak glijdt.

Ten vijfde - esthetiek. Een strenge winter betekent niet dat je lelijke schoenen moet dragen die je niet bevalt. Het aanbod is zo uitgebreid dat u gemakkelijk een variant vindt die perfect aansluit bij uw stilistische verwachtingen.

De beste schoenen voor de strenge winter voor dames

  • Snowboots - voor veel vrouwen is de nummer een schoen op de strenge winter. Misschien omdat ze extreem warm en comfortabel zijn. Hier moet je echter op het type zool letten - dit moet stabiel en antislip zijn. Zorg er ook voor dat je schoenen niet nat worden. We raden bijvoorbeeld Caprice 26221 membraan met zwarte laarzen aan . Hun interieur is gevoerd met zacht bont en dikke zolen met een platform van enkele centimeters zorgen voor uitstekende isolatie vanaf de grond.
  • Trekking - naar onze mening moet dit type schoenen het vaakst worden gekozen bij het kopen van schoenen voor de strenge winter. Ontworpen en gemaakt omdat ze warm, comfortabel en stabiel waren in alle weersomstandigheden. Je kunt ze in de stad verplaatsen, maar ook naar de bergen gaan. Voorbeelden van modieuze en functionele schoenen zijn de betrouwbare Timberland 6 In Premium Boot W- schoenen of Grisport-trekkingschoenen .
  • Laarzen - nemen meestal een elegante vorm aan, waarbij esthetiek op de eerste plaats komt, boven functionaliteit. Niettemin kunt u onder de voorstellen ook dergelijke modellen vinden die goede laarzen zijn voor de strenge winter. Zorg er echter voor dat ze echt een goede zool hebben, warm en waterdicht zijn. Je houdt bijvoorbeeld van zwarte korte gelakte geïsoleerde laarzen of dameslaarzen met studs zwart Y208 .

De beste schoenen voor de strenge winter voor heren

  • Trekking - dit is de absolute nummer 1 onder de strenge winterlaarzen voor heren. Ze doen een medaille in stedelijke stileringen, maar ook als je zin hebt in een wandeling in de bergen of een wandeling over het ijzige oppervlak. Ze zijn modieus, warm, comfortabel en waterdicht. We raden bijvoorbeeld de trend van het jaar aan - NATIVE FITZSIMMONS CITYLITE JIFFY of Timberland 6 In Premium Boot M-schoenen die al jaren domineren .
  • Laarzen - dit soort schoenen is niet genoeg dat het extreem modieus is en bij alles past, het voldoet ook perfect aan de verwachtingen die we hebben voor schoenen voor de strenge winter. Ze beschermen tegen kou, ze zijn waterdicht en bestand tegen schade. Bent u op zoek naar zoiets? Misschien vind je deze zwarte laarzen van Big Star ook leuk.
  • Jodhpur-laarzen - misschien zijn het geen klassieke schoenen voor de strenge winter, maar bij veel voorstellen kun je er een vinden die het examen haalt. Wij adviseren modellen met een dikke zool en gemaakt van materialen die niet nat worden na het impregneren. McKey 284 zwarte suède heren enkellaarzen hebben bijvoorbeeld dikkere schuimrubberen bodems, die goed geïsoleerd zijn van de grond.

Zoals je kunt zien, kunnen schoenen voor de strenge winter verschillende weergaven hebben. Het is aan jou of je kiest voor een sportieve of elegante afwerking. Het belangrijkste is dat u zich comfortabel voelt en uw been niet bevriest. Ontdek het bredere aanbod op ButyModne.pl en vind een oplossing die aan uw behoeften voldoet!