Laarzen met versieringen - een hit in de herfst van 2018

Dit seizoen zijn de meest populaire laarzen van verschillende soorten, maar - niet zomaar een. Ze gaan vooral over een mooie en opvallende accessoire, zoals jets, studs, patches en zelfs dikke veters. Veel modellen schoenen dit najaar laten ons ze dragen, en niet alleen voor losse, casual stileringen. Ook voor degenen die veeleisender en eleganter zijn.

Hoe het te verbinden? Allereerst met bovenkleding. Kwastjeslaarzen met een klauw zijn handig voor trenchcoat en jassen. Om deze klauw te krijgen, is het de moeite waard om schoenen te kopen met een ketting of decoratieve platte studs aan de zijkant, die het vrouwelijke karakter benadrukken. Dit is goed nieuws voor vrouwen die onafhankelijkheid, vrouwelijke schoonheid en een beetje waanzin waarderen bij het stylen van hun kleding.

Wat zijn de slofjes die je dit najaar moet hebben?

Zoals we al zeiden, modieuze schoenen hebben niet alleen een interessante snit en kleur, maar ook verschillende soorten accessoires. Meestal zijn dit metalen ornamenten, zoals studs, convex en plat op hetzelfde moment, met interessante vormen. Vaak zijn het ook kleine nopjes, nauwelijks zichtbaar - maar het geeft iets interessants aan de hele stilering. Schoenen met een band lijken vaak op schoeisel voor kinderen, maar met een korte jas en een gestileerde casual hoed kan het geheel een opwindende indruk maken. Dergelijke laarzen zijn zeer veelzijdig, zelfs als ze de bovengenoemde decoraties hebben. Het is de perfecte manier om dit najaar te vieren.

Hoe laarzen zorgvuldig kiezen?

Voor elegante stileringen is het de moeite waard schoenen met hoge hakken te kiezen. Dit geldt vooral voor kleine vrouwen die zich willen onderscheiden van de rest. Op deze manier kun je jezelf vanaf een heel andere kant laten zien aan de wereld en je twee dagen goed voelen in dezelfde schoenen, maar ... compleet verschillende stileringen. Laarzen zullen ook werken met een donzig herfstkleurig jack. Voor deze sjaal op winderige ochtenden en dergelijke kleding is perfect voor studies of voor werk waarbij er geen vooraf geplande dresscode is. Laarzen dit seizoen passen overal bij - ongeacht onze mode-voorkeuren en waarschijnlijk is het echt geweldig in hen.