Kindersandalen met gevlochten camel Bailly 283-3C bruin

14,05 EUR

Zomermomenten vol buitenplezier vereisen geschikt schoeisel dat kinderen zowel comfort als bescherming biedt. Kindersandalen met vlecht Camel 283-3C, bruin, voldoen perfect aan deze behoeften en zijn een uitstekende keuze voor kleine ontdekkingsreizigers. Ze zijn gemaakt met actieve meiden in gedachten en combineren stijl, duurzaamheid en functionaliteit.

Het ontwerp van deze sandalen is een combinatie van hoogwaardige materialen met oog voor detail. Het ecologische leer waaruit het bovenste deel van de schoenen is gemaakt, geeft ze niet alleen een elegante uitstraling, maar garandeert ook duurzaamheid en weerstand tegen beschadigingen. De bruine kleur geeft je voeten een meisjesachtig karakter en past gemakkelijk bij veel zomerstijlen.

Het is de moeite waard om speciale aandacht te besteden aan de rubberen antislipzool, die zorgt voor stabiliteit tijdens verschillende activiteiten - van wandelingen in het park, spelen in de speeltuin tot familie-uitjes. Wat deze sandalen onderscheidt is ook de bevestigingsmethode: comfortabele klittenbandsluitingen die zelfs de jongste kinderen gemakkelijk kunnen bedienen en tegelijkertijd zorgen voor een stevige pasvorm aan de voet.

Camel Bailly kindersandalen met vlechtwerk zijn meer dan alleen schoenen. Het is een doordacht ontwerp dat de ontwikkeling van het kind ondersteunt en het comfort op warme zomerdagen garandeert. Dankzij het grote aanbod aan maten kun je voor elk meisje de perfecte pasvorm kiezen, en met behulp van de beschikbare maattabel kun je de beste keuze maken.

Kortom: bij het kiezen van sandalen voor kinderen is het de moeite waard om sandalen te kiezen die stijl, comfort en veiligheid combineren. Kindersandalen met vlechtwerk 283-3C, bruin, voldoen aan deze criteria en zijn een geweldige oplossing voor zomeravonturen. Vergeet niet de volledige collectie sandalen te bekijken om een ​​model te vinden dat perfect aansluit bij de behoeften van uw kind.

  • Karakter: gebrek
  • Producentcode: 283-3C
  • Type sluiting: klittenband
  • Kleur: bruin
  • Materiaal: kunstleer
  • seks: meisjes
  • Staat van de verpakking:: Origineel

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|