Rider 81561 marineblauwe kinderpantoffels rood veelkleurig grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Zowel meisjes als jongens zullen de pantoffels zeker leuk vinden. Slippers zijn vooral geliefd bij kinderen van alle leeftijden vanwege hun comfort, snelheid en het gemak waarmee ze schoenen aan hun voeten kunnen aantrekken. Ze zijn perfect voor op het strand en voor spelletjes in de achtertuin. Je kunt ze ook meenemen op vakantie in warme landen - ze zijn extreem licht en nemen weinig ruimte in beslag in een koffer. Ze zijn ook perfect voor het zwembad.

Door de moderne uitstraling en het originele patroon op de schoenen worden ze zeer graag gedragen door kinderen. Ze zijn er in zeer modieuze tinten rood, grijs, blauw en zilver. De universele kleur maakt ze aantrekkelijk voor iedereen - zowel meisjes als jongens.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardig duurzaam synthetisch materiaal. De zool is gemaakt van schuim, dat wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke slijtvastheid. Deze Rider kinderschoenen zijn gemaakt in Brazilië. Het is verkrijgbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs, wat hand in hand gaat met een zeer goede kwaliteit.

  • Type sluiting: Een andere
  • seks: Kleine meisjes de jongens
  • Karakter: gebrek
  • Kleur: rood andere kleur Grijs

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|