Zwarte Kazkobut 1119 herenschoenen

Artikel niet beschikbaar ;(

De elegante Kazkobut herenschoenen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen in Polen. Ze zijn een uitstekende keuze voor mannen die op zoek zijn naar elegant schoeisel voor verschillende gelegenheden. De gepresenteerde schoenen zijn geschikt voor alledaags gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden, zoals naar een restaurant, theater of feest.


De schoenen zijn gemaakt van natuurlijk leer. Het is een duurzaam materiaal dat, mits goed verzorgd, lang meegaat en zijn esthetische waarde niet verliest. De schoenen zijn geregen en zitten goed aan de voeten, zorgen voor voldoende stabiliteit tijdens het lopen.


De schoenen zijn licht. Ze wegen ongeveer een kilogram. De schoenen kenmerken zich door een aantrekkelijk design en een hoog afwerkingsniveau. De ontwerpers van het merk Kazkobut doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant schoenen van hoge kwaliteit ontvangt die lang meegaan.


Het gepresenteerde schoeisel is verkrijgbaar in het zwart. Dankzij zijn kleuren en universele snit past hij bij vele gelegenheden en verschillende outfits.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|