Kazkobut 463 lage schoenen veelkleurig bruin

Artikel niet beschikbaar ;(

Ik bied schoenen aan van het gerenommeerde Poolse bedrijf KAZKOBUT (patroon 463). Dit zijn schoenen met een tijdloze snit, bedoeld voor mannen die waarde hechten aan elegantie en hoogwaardige afwerking. De vorm van het schoeisel komt overeen met de meest actuele modetrends.


Ze zijn gemaakt van natuurlijk leer en gebruiken extreem universele kleuren. Bruin is een typisch mannelijke kleur en past bij bijna elke outfit. Een interessant bovenwerk met een verlengde punt van de schoen en de aangebrachte ruches aan de zijkanten maken de schoenen uitzonderlijk mooi en trekken de aandacht. Zet in op originaliteit en een moderne benadering van mode, en niet op clichématige en typische klassiekers.


De schoenen zijn zeer comfortabel, standaard vastgebonden met veters. Perfect voor koudere herfstdagen en een perfecte aanvulling op verschillende soorten outfits. Ze kunnen in principe voor elke gelegenheid worden gedragen - perfect voor op kantoor, tijdens sociale evenementen en voor dagelijks gebruik.


Hun betaalbare prijs is ook hun voordeel.

  • Kleur: andere kleur bruin, beige
  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|