Kappa Kyoko Jr 260884K 6744 schoenen blauw

31,22 EUR
19% goedkoper
39,02EUR

Kappa Kyoko Jr 260884K 6744 blauwe schoenen zijn de perfecte oplossing voor actieve en energieke kinderen die veel buiten zijn. Zowel voor serieuzere evenementen als voor onbezorgd waterplezier bieden deze sandalen je kleine voetje niet alleen comfort, maar ook de nodige bescherming.

De constructie van deze schoenen is een combinatie van ecologisch leer en hoogwaardige synthetische materialen, die duurzaamheid en weerstand tegen beschadiging garanderen. Bovendien maakt de klittenbandsluiting het voor het kind gemakkelijker om de schoenen zelfstandig aan en uit te trekken, ongeacht de plaats en situatie. Dit zorgt ook voor een individuele pasvorm aan de voet, wat van groot belang is voor opgroeiende kinderen.

Afgaande op het ontwerp heeft de fabrikant voor elk detail gezorgd. De ronde neus zorgt voor vrijheid van de vingers, terwijl de gegroefde zool de grip aanzienlijk verbetert, wat uiterst belangrijk is bij het spelen op verschillende ondergronden. Bovendien minimaliseert de demping van de schoen het risico op blessures en maakt elke stap zacht en veilig.

Visueel zien Kappa Kyoko Jr-schoenen er erg aantrekkelijk uit. Gevat in marineblauwe kleurtinten gecombineerd met verlevendigende oranje inzetstukken, springen ze perfect in het oog en voegen ze een energiek accent toe aan de styling van kinderen. Het universele ontwerp maakt de schoenen geschikt voor zowel jongens als meisjes, waardoor ze een geweldige cadeaukeuze zijn.

De Kappa-fabrikant zorgde ervoor dat de schoenen niet alleen praktisch en comfortabel waren, maar ook veilig voor het kind. Door het gebruik van hoogwaardig synthetisch materiaal kan de voet in hygiënische omstandigheden worden gehouden, wat belangrijk is bij intensief gebruik.

Kappa Kyoko Jr 260884K 6744 blauwe schoenen zijn een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar sandalen voor hun kinderen die perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als zomeravonturen. Originele verpakking en duurzame constructie garanderen tevredenheid met uw aankoop. Waar kleine voetjes ze ook heen brengen, met deze schoenen kunnen ze de wereld veilig verkennen.

  • Karakter: gebrek
  • Producentcode: 260884K 6744
  • Type sluiting: klittenband
  • Kleur: blauw
  • Tint: Marine
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Materiaal: Plastic
  • seks: jongens meisjes

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|