Jongensschoenen met klittenband Ren But 1535 bordeaux veelkleurig marineblauw

38,78 EUR

Ren But 1535 jongensschoenen zijn elegante sportschoenen die comfort en gemak bieden voor kleine voetjes. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig natuurlijk leer, wat hun duurzaamheid en slijtvastheid garandeert. De gepresenteerde schoenen zijn uitgevoerd in de kleuren bordeaux en marineblauw, wat er karakter aan toevoegt.

Kinderen en tieners zullen dol zijn op de snelle en gemakkelijke klittenbandsluiting waarmee ze de schoenen zelf kunnen aan- en uittrekken. Deze sluiting is veilig en stabiel, waardoor de schoenen niet wegglijden tijdens intensief spelen of hardlopen.

Een speciale, voorgevormde binnenzool past zich aan de vorm van de voet aan en is bovendien gemaakt van zacht natuurleer voor nog meer comfort. Een stijve hielkap zorgt voor extra stabiliteit en ondersteuning, waardoor mogelijke blessures worden voorkomen.

Dit model is voorzien van de Healthy Foot Mark, wat het ergonomische ontwerp bevestigt dat gezond is voor kindervoeten. Het is daarom een ​​uitstekende keuze voor ouders die waarde hechten aan kwaliteit, comfort en een gezonde ontwikkeling van de voeten van hun kind.

Ren But 1535 schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en voegen een vleugje plezier toe aan de garderobe van elk kind. Het zijn unisex schoenen, dus geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met het aanbod van Ren But, bekend om de productie van comfortabel en duurzaam schoeisel voor kinderen.

  • Extra informatie: Gezonde voet teken Geprofileerd inzetstuk Leren binnenzool Stijve hielkap
  • Kleur: andere kleur Marine
  • Materiaal: Echt leer
  • Karakter: gebrek
  • Type sluiting: klittenband
  • seks: de jongens Kleine meisjes

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|