Jongenspantoffels Rider 05775 grijs geel zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Rider-slippers zijn eersteklas schoeisel dat bedoeld is voor het zwembad of op het strand, maar ze zijn ook perfect om in het appartement of in de tuin te dragen. Licht en comfortabel, ze zorgen voor maximaal comfort tijdens vakanties of bezoeken aan het zwembad.

Poolschoenen van het gerenommeerde merk Rider hebben alle eigenschappen van stevige kinderschoenen. Een dikke zool isoleert goed van de grond, maar is flexibel genoeg om bewegingen niet te belemmeren of de vrijheid van het kind te belemmeren. Het materiaal waarvan de teenslippers zijn gemaakt is slijtvast en neemt geen vocht op, waardoor de schoenen je lang van dienst zullen zijn. Rider kinderschoenen zijn goed gevormd, waardoor de voet goed gepositioneerd is en niet wegglijdt.

Een bijkomend voordeel van Rider flaps is hun esthetische uitstraling. Ingericht in een moderne stijl en donkere kleuren, zien ze er geweldig uit. De sportieve snit zorgt niet alleen voor comfort, maar zal ook elke jongen bekoren. De teenslippers zorgen voor comfort en zien er goed uit. Ze doen het goed bij het zwembad, op het strand, maar ook bijvoorbeeld als schoeisel voor thuis.

  • Type sluiting: Een andere
  • seks: de jongens
  • Karakter: gebrek
  • Kleur: geel goud Grijs zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|