Ipanema 83348 AI747 Gliter roze vlinderslippers voor kinderen

15,85 EUR

Kindervlinderslippers Ipanema 83348 AI747 Gliter Pink roze is een mooi en comfortabel model zomerschoeisel bedoeld voor de jongste gebruikers, vooral voor meisjes. Het bedrijf Ipanema staat bekend om het produceren van hoge kwaliteit teenslippers die draagcomfort combineren met een modieus design, en deze teenslippers zijn daar een perfect voorbeeld van.

Deze charmante teenslippers zijn niet alleen praktisch, maar ook een mooie aanvulling op je zomergarderobe. Ze zijn perfect voor warme dagen en voorzien uw voeten van de nodige ventilatie en lichtheid. Een dikkere, antislip- en slijtvaste zool zorgt voor veiligheid bij elke stap, waardoor deze slippers een ideale keuze zijn voor het zwembad, thuis of voor zomerse wandelingen buitenshuis.

Deze slippers zijn ontworpen met het comfort van kleine voetjes in gedachten en hebben een karakteristiek teencompartiment van hoogwaardig synthetisch materiaal, wat stabiel lopen vergemakkelijkt. Bijkomend voordeel is het prachtige design in de vorm van roze strepen versierd met glitters en roze zolen versierd met een vlinderpatroon, die elke styling een unieke charme geven.

Het in Brazilië vervaardigde product door het gerenommeerde bedrijf Ipanema garandeert een hoge kwaliteit van de afwerking. Het is bedoeld voor meisjes die de combinatie van functionaliteit en modieuze uitstraling waarderen. Ipanema 83348 AI747 Gliter Pink kindervlinderslippers, roze, is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar schoenen voor hun kinderen die hen zullen vergezellen op vele zomeravonturen en die niet alleen comfort, maar ook veiligheid bij elke stap garanderen.

Het heeft geen traditionele sluiting, waardoor het gemakkelijk aan- en uit te trekken is, en de originele verpakking garandeert dat het product in perfecte staat bij de klant aankomt. Door te kiezen voor deze teenslippers kies je voor een combinatie van hoge kwaliteit, comfort en modieus design voor jouw kind.

  • Producentcode: 83348 AI747
  • Type sluiting: Gebrek
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Kleur: roze
  • Materiaal: gom
  • seks: meisjes

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|