Ipanema 83348 AI746 LILAC vlinderslippers voor kinderen paars

12,09 EUR
20% goedkoper
15,12EUR

Ipanema 83348 AI746 LILAC kindervlinderpantoffels zijn een echte traktatie voor kleine modeliefhebbers die zowel comfort als origineel design waarderen. Deze charmante, veelkleurige teenslippers in oogverblindend paars trekken de aandacht met hun interessante ontwerp en voegen een positief accent toe aan de styling van elke kind.

De fabrikant van deze bijzondere slippers is het wereldberoemde en gerespecteerde bedrijf Ipanema. Het kenmerk van dit merk is vooral comfort, wat vooral belangrijk is bij kinderschoenen. Ook qua esthetiek stelt Ipanema niet teleur, zoals blijkt uit de AI746 LILAC Kindervlinderslippers. Deze combinatie van functionaliteit en expressieve stijl maakt deze schoenen de keuze voor de meest veeleisende kleine fashionista's.

De slippers zijn in Brazilië gemaakt van hoogwaardig rubbermateriaal, wat hun duurzaamheid en reinigingsgemak garandeert. Het ontbreken van een traditionele sluiting maakt het nog gemakkelijker om schoenen snel aan en uit te trekken, wat ongetwijfeld een voordeel is voor actieve kinderen. Het rubberen materiaal zorgt bovendien voor veiligheid en draagcomfort dankzij de antislipzool, waarvan de duurzaamheid beschermt tegen slijtage. Dankzij deze eigenschappen zijn teenslippers perfect voor de zomer: ze zijn perfect voor zowel het strand als thuis spelen.

Het unieke karakter van het Ipanema 83348 AI746 LILAC-model wordt benadrukt door het charmante vlinderpatroon dat de zool van de schoen siert, evenals glanzende, lila strepen met glitters. Daarom zijn dit schoenen die zeker kleine fashionista's zullen aanspreken die niet alleen waarde hechten aan comfort, maar ook aan een modieuze, onderscheidende uitstraling.

De paarse teenslippers met vlindermotief zijn speciaal ontworpen voor meisjes en passen perfect bij elke zomerse stijl. Of het nu tijdens vakantieavonturen is of tijdens het dagelijks rondsnuffelen in de tuin, deze slippers zullen zeker in elke situatie werken, omdat ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook een aantrekkelijk onderdeel van de garderobe van een kind.

In zijn klasse staan ​​Ipanema kindervlinderslippers synoniem voor comfort, kwaliteit en modieus design, waardoor ze voor elke kleine dame een perfecte keuze zijn voor zomerse dagen.

  • Producentcode: 83348 AI746
  • Kleur: paars
  • Type sluiting: Gebrek
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Materiaal: gom
  • seks: meisjes

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|