Inblu IR-34 teenslippers geel bruin zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

### Inblu IR-34 teenslippers - Alledaags comfort in modieuze kleuren

Bent u op zoek naar comfortabele zomerschoenen die bij veel stijlen passen? Ontdek Inblu IR-34 teenslippers, die draagcomfort combineren met een aantrekkelijk uiterlijk. Deze veelzijdige slippers zijn perfect voor elke gelegenheid: van wandelen door de stad tot ontspannen thuis.

#### Comfort staat voorop

Het merk Inblu staat bekend om zijn aandacht voor gebruikerscomfort, en het IR-34-model is ongetwijfeld het bewijs van deze toewijding. De slippers zijn ontworpen om perfect bij de vorm van de voet te passen en zorgen bij elke stap voor een gevoel van lichtheid en comfort. De binnenzool van synthetisch materiaal is zacht en voetvriendelijk, waardoor de slippers perfect zijn om de hele dag te dragen.

#### Universele kleuren voor elke vrouw

Het IR-34-model biedt een ruime keuze aan kleuren - van fris geel, via elegante bruintinten tot klassiek zwart. Hierdoor kan elke vrouw iets voor zichzelf vinden en de slippers matchen met haar favoriete zomerstijlen. Gouden accenten geven de slippers een tikkeltje luxe karakter, waardoor de schoenen er ondanks het casual karakter elegant uitzien.

#### Eenvoudig ontwerp voor vele gelegenheden

Inblu IR-34 flip-flops hebben een eenvoudig maar elegant ontwerp. Het ontbreken van extra patronen benadrukt de universaliteit van het model en stelt je in staat het te combineren met een verscheidenheid aan kleding - van zomerjurken en shorts tot alledaagse jeans en comfortabele leggings. Het bovenwerk met een interessante textuur voegt karakter toe aan de slippers zonder de grenzen van goede smaak te overschrijden.

#### Subtiele elegantie zonder hoge hakken

Comfortabele hakken/plateaus van 2 centimeter garanderen stabiliteit zonder aan elegantie in te boeten. De Inblu IR-34-slippers zorgen voor een zachte lift die zowel comfortabel als esthetisch verfijnd is, zonder uw voeten te vermoeien, zelfs niet na langdurig dragen.

#### Milieuvriendelijke materialen

Met het oog op de ecologie heeft de fabrikant besloten ecologisch leer te gebruiken, een alternatief voor traditionele materialen van dierlijke oorsprong. Zorg dragen voor het milieu betekent niet dat er kwaliteit moet worden opgeofferd. Inblu IR-34 teenslippers zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

### Samenvatting

Inblu IR-34 teenslippers zijn een voorstel voor vrouwen die waarde hechten aan comfort en stijl. Een betaalbare prijs gecombineerd met een hoge kwaliteit van vakmanschap en aandacht voor detail maken dit model een uitstekende keuze voor het zomerseizoen. Ze zijn perfect voor zowel dagelijkse races als weekendontspanning.

  • Buitenmateriaal: kunstleer
  • Materiaal binnenzool: ander
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Hoogte hak / plateauzool (cm): 2.0
  • Kleur: geel goud bruin, beige zwart
  • Extra functies: gebrek
  • Hak-/platformhoogte: 2.0

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.
|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.
|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.