Befado andere kinderschoenen - marineblauw 159X003

Artikel niet beschikbaar ;(

Product: Befado andere kinderschoenen — marineblauw 159X003

Productomschrijving:

Befado 159X003 kinderslippers zijn de perfecte keuze voor ouders die waarde hechten aan het comfort en de veiligheid van de voeten van hun kinderen tijdens zomerse activiteiten. Deze marineblauwe teenslippers zijn gemaakt van innovatief EVA-materiaal en combineren lichtheid en functionaliteit, waardoor ze perfecte schoenen zijn voor bij het zwembad, op het strand of bij het buitenspelen.

Comfortabel en veilig voor kindervoeten, de teenslippers van Befado zijn ontworpen met de dynamiek van een jonge gebruiker in gedachten. Het EVA-schuimmateriaal zorgt voor zachtheid en flexibiliteit, wat vooral belangrijk is tijdens de energetische bewegingen van het kind - rennen, springen of zwemmen. Dankzij dit soort materiaal is het schoeisel niet alleen duurzaam, maar ook ontzettend licht, waardoor het kind vrij kan bewegen zonder zijn of haar benen te belasten.

De geperforeerde structuur van Befado-slippers verhoogt de luchtcirculatie en laat de voeten ademen, wat vooral op warme dagen belangrijk is. Op deze manier wordt het risico op oververhitting van de voeten en de vorming van onaangename geuren geminimaliseerd. Bovendien is het EVA-materiaal gemakkelijk schoon te houden: spoel de slippers gewoon af met water om eventueel vuil gemakkelijk te verwijderen.

Hoewel deze slippers geen traditionele sluiting hebben, zorgt hun goed geconstrueerde ontwerp voor stabiliteit op het been, wat vooral belangrijk is als kinderen hun tijd actief doorbrengen.

Marineblauw is een klassieke keuze die gemakkelijk te combineren is met verschillende badpakken en zomeroutfits. Befado-slippers zijn ontworpen voor zowel jongens als meisjes, waardoor ze universeel schoeisel zijn voor vele gelegenheden.

Kortom, de marineblauwe Befado 159X003 teenslippers zijn een comfortabele en praktische keuze voor elk kind dat waarde hecht aan buitenactiviteiten. Hun lichtheid, comfort en gemak bij het schoonmaken maken ze tot slippers die elke ouder graag voor zijn kind zou willen kiezen.

  • Karakter: gebrek
  • Producentcode: BM84678
  • Kleur: Marine
  • Materiaal: Schuim
  • seks: de jongens Kleine meisjes
  • Type sluiting: Een andere

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|