Iconische schoenenmodellen van de meest geliefde sportmerken

Iconische Adidas-schoenen

Het feit dat sportschoenen gewoonlijk 'sneakers' worden genoemd, spreekt voor zich. Dit merk is een van de oudste en beste ter wereld. Al bijna honderd jaar is het gespecialiseerd in de productie van apparatuur, outfits en sportschoenen.

meest iconische Adidas-schoenen het zijn voornamelijk klassieke witte sneakers. In de jaren 90 had bijna iedereen een paar van dergelijke "sneakers" thuis. Tegenwoordig is mode van 30 jaar geleden levendig teruggekomen, daarom kun je in winkels vernieuwde versies van het lokale ontwerp vinden, zoals Adidas Yung-96 M EE3682 wit. Dames kiezen op hun beurt graag hun kleurrijke versies, in heldere en / of pasteltinten, zoals Adidas Forest Grove W EE5847 schoenen.

Variaties op het iconische Court-model zijn ook al jaren erg populair. Tegenwoordig kun je veel interessante varianten van deze eenvoudige snit vinden met de karakteristieke drie strepen aan de zijkant. Dames dragen graag b.v. Adidas Grand Court W EE9689 schoenen wit met zeer modieuze holografische inzetstukken. Heren veronderstellen vaak b.v. Adidas Vl Court 2.0 M DA9873 blauwe schoenen, geweldig voor jeans. Dit is een tijdloos jeugdmodel, dus iedereen die een paar jaar wil fotograferen, moet absoluut voor dergelijke schoenen kiezen.

Iconische Nike-schoenen

Nike is net zo bekend in Amerika als Adidas in Europa. Tegenwoordig is het natuurlijk gebruikelijk over de hele wereld en zijn producten te zien bij de beste atleten van verschillende disciplines. In de kindertijd droomden velen van ons om onszelf in de tuin te laten zien in nieuwe "invallen". Nu kunt u kiezen uit veel verschillende modellen, maar sommige herkennen meteen als de zogenaamde klassiekers.

Iconische Nike-schoenen door de jaren heen hebben ze hun vorm slechts licht gewijzigd. Een van de meest herkenbare is het Cortez-type. De karakteristieke combinatie van wit, rood, blauw en een groot merklogo hebben de hele wereld veroverd en raken nog steeds niet uit de mode. Het meest typisch is een model zoals Nike Classic Cortez Leather M 749571-154 wit, maar vandaag kun je de verschillende variëteiten ontmoeten. Dames kunnen een iets andere combinatie van kleuren kiezen, b.v. Nike Classic Cortez Leather W 807471-112 schoenen wit.

Het Air Force-model met hoger bovenwerk is ook zeer karakteristiek, al jaren nagebootst door andere merken. De meest typische variant voor mannen zijn onder andere Nike Air Force 1 High '07 AN20 M CK4369-001 schoenen zwart, maar vaak ook versies in witte of modieuze mosterdschaduw. Dames kunnen ook dergelijk schoeisel krijgen, b.v. Nike Air Force 1 Mid Gs W 314195-004 zwart. Dit is een uiterst comfortabel, universeel model, perfect voor koudere dagen. Het garandeert een optimale temperatuur binnenin, beschermt effectief tegen water en absorbeert perfect de gronddruk.

Iconische New Balance-schoenen

De oudste van de bekende merken sportschoenen is het Amerikaanse bedrijf New Balance. Sinds 1906 maakt het schoenen die indruk maken met hun comfort en interessante ontwerp. Interessante kleurencombinaties zijn bijzonder kenmerkend voor dit bedrijf. In de loop der jaren heeft het merk zelf trends gepromoot die zo populair zijn dat ze aan de voeten van duizenden voorbijgangers te zien zijn.

Iconische New Balance-schoenen ze zijn meestal gebaseerd op unieke kleurencombinaties. De stijl van klassieke sneakers verandert licht - het is slechts licht verbeterd. De laatste jaren zijn modellen in pasteltinten het meest populair onder dames, d.w.z. New Balance schoenen W W55TLC roze en New Balance schoenen in GC574D5 groen. Ondanks het feit dat ze sportschoeisel zijn, hebben ze een enorme charme. Nonchalant naast elkaar plaatsen met vrouwelijke of zelfs elegante jurken is een algemeen geaccepteerde trend geworden.

Heren willen vooral klassiekers kiezen. Model 997 is al bijna 30 jaar onveranderd! De terugkeer van trends uit de jaren 90 moedigt u aan om items zoals b.v. New Balance M CM997HEQ schoenen. De combinatie van wit, rood en blauw is een onsterfelijke klassieker. Als je het leuk vindt in iets meer ingetogen tinten, werken ze geweldig, b.v. New Balance M CM997HBK schoenen zwart. Ze zijn zeer veelzijdig, dus je kunt ze zowel voor dagelijks gebruik als voor een shirt met een jas dragen.

Adidas, Nike en New Balance zijn schoenen die overal ter wereld gebruikelijk zijn. Het heeft niet voor niets zo'n populariteit gekregen! Het onvervangbare comfort en het esthetische ontwerp zijn de perfecte combinatie. De iconische modellen van de schoenen van de meest geliefde sportmerken tegen geweldige prijzen zijn te vinden op butymodne.pl! Bekijk het aanbod om elke dag het perfecte schoeisel voor u te kiezen!