Hoe wen je aan het lopen op hoge hakken?

Stap één - kies comfortabele hoge hakken

Hoge slippers zullen zich zeker mooi presenteren, maar misschien zijn ze niet de beste keuze als je geen ervaring hebt met lopen met hoge hakken. In plaats van gelakte en onstabiele modellen, trek je de meest comfortabele hoge hakken aan. We raden aan om een ​​variant te kiezen die comfortabel voor u is - zowel qua hoogte, materiaal als stijl. Volnerfpompen zijn de beste beslissing. Deze past zich perfect aan je voet aan, wat comfort tijdens het dragen garandeert. Espinto-pompen, zwart H, perfect voor een start. Als je echter niet van hun esthetiek houdt en een moderner model verkiest, hou je misschien van Espinto gouden 889 pumps op een gele hak , en als de gelegenheid waar je je op voorbereidt je bruiloft is - Espinto pearl pumps op een witte hak zijn perfect.

Stap twee - verhoog geleidelijk de hoogte van de hiel

Ga niet voor een zeer lange en dunne pin. Zo'n hak kan je snel ontmoedigen, omdat je je er niet zelfverzekerd en stabiel op zult voelen. Kies in plaats daarvan een iets lagere variant met een overeenkomstige dikke hak en verhoog deze vervolgens geleidelijk. Wees de eerste om te slagen voor het examen, bijvoorbeeld Goodin-pompen met een decoratieve rode streep , die een naaldhak van 4 cm hebben. Als je er al aan gewend bent om erin te lopen, kies dan voor hogere bijvoorbeeld 8 cm Seastar-pompen in houndstooth of elegante pompen VINCEZA zwart met een extra riem die de enkel stabiliseert en de schoen op het been houdt. Als je de kunst van het lopen op hoge hakken eenmaal onder de knie hebt, kunnen andere modellen op een hiel zitten - bijvoorbeeld pompen op een suède marineblauw .

Stap drie - oefening baart kunst

Als je wilt wennen aan het lopen op hoge hakken omdat er een belangrijke kans nadert, laat het leren dan niet later lopen. Kies comfortabele schoenen en loop er door het huis rond. In het begin enkele tientallen minuten, en met de tijd deze tijd en de afgelegde afstand vergroten. We raden aan een wandeling rond het landgoed te maken of hoge hakken aan te trekken voor werk of vrienden te ontmoeten. Hoe vaker je ze draagt, hoe groter de kans dat het dragen ervan niet langer problematisch en lastig voor je zal zijn. Zoals we eerder al zeiden, verhoog je je hiel geleidelijk. En wanneer het evenement waar je je op voorbereidt komt - test je schoenen waarin je wilt verschijnen. Als je van plan bent om er de hele nacht in te dansen of lange afstanden af ​​te leggen, moet je er zeker van zijn dat ze het examen halen.

Stap vier - werk aan je houding

Het oefenen met lopen met hakken is uiterst nuttig, maar u moet wat advies onthouden - het is uiterst belangrijk om de juiste houding te behouden. Laat je niet elke dag achterover liggen? Great! Helaas vergeten vaak dames die schoenen met hogere hakken aantrekken de juiste houding en buigen instinctief naar voren om het evenwicht te behouden. Dit ziet er niet alleen slecht uit, maar zorgt er ook voor dat je wervelkolom een ​​onnatuurlijke positie inneemt en je gewrichten niet goed worden belast. Denk er dus aan om aan het begin van het leren lopen op hielen je schouders te trekken, je hoofd op te heffen, je buikspieren te buigen en je wervelkolom recht te houden. Na verloop van tijd zal het handhaven van deze houding een gewoonte worden!

Stap vijf - wees niet ontmoedigd!

Leren lopen op hakken kan je afschrikken - vooral als je nog nooit hoge schoenen hebt gedragen. Deze positie van de voet veroorzaakt kuitspanning en dwingt je om het evenwicht te bewaren. Onthoud echter dat oefening baart kunst. Als je niet ontmoedigd raakt, zul je aan deze houding wennen en zal deze na verloop van tijd neutraal voor je zijn. Hoe meer trainingen je ondergaat, hoe groter de kans dat lopen met hakken in je bloed komt. Misschien zul je je over een paar weken in stiletto's verplaatsen als een Hollywood-ster? Good luck!

We hopen dat ons advies effectief is. Vergeet niet om comfortabele schoenen te kiezen - we raden aan om het aanbod van de butymodne.pl-winkel te bekijken. We zijn ervan overtuigd dat je daar het juiste model vindt dat je zal helpen wennen aan het lopen op hoge hakken!