Hoe trends kiezen voor herfst 2019 voor je stylization?

Meestal worden schoenen behandeld als een aanvulling op de stilering, maar dit seizoen zijn er zoveel gekke opties dat het de moeite waard is om iets nieuws te proberen. Als je bang bent dat dit soort variaties niet geschikt zijn voor dagelijks gebruik, zal dit artikel je van gedachten doen veranderen.

Patronen en patronen

Onder de herfsttrends zijn allerlei patronen zoals luipaard, houndstooth of plaid populair. Samenvoegen moet worden vermeden, dus het is beter om geen geruite schoenen met een gestreepte blouse te kiezen. Dit betekent niet dat je geen ontwerpen kunt combineren, maar het vereist een groot gevoel voor stijl.

Het is een goed advies om kleding te kiezen die een kleurovereenkomst vertoont. Als je schoenen hebt in de kleuren bruin, blauw en rood, zien ze er goed uit met een jurk in een van deze drie kleuren. 

Pittig rood

Als je je outfit wilt opvrolijken, zal rood je helpen. Niet iedereen heeft de moed om hartkleurige kleding te dragen. Ze komen vaak niet overeen met de kledingvoorschriften van kantoren en scholen. Je moet zeker rode sportschoenen voor jeans proberen. Ze zien er ook geweldig uit, gecombineerd met wit, marineblauw en zwart, met name voor de elegante kokerrok of vouwbroek. Je outfit kan kleuren bevatten zoals roze en oranje.

Groen vergeten

Veel mensen denken dat groene schoenen niet erg veelzijdig zijn. Ik ben het hier helemaal mee oneens, want het is heel gemakkelijk om ze het meest trendy element van je garderobe te maken. Groen schoeisel past eigenlijk bij alles, van marineblauwe jeans tot een klassiek pak. Dankzij deze combinatie val je op in de straat. Hiervoor kun je kleurblokkerende stileringen doen, d.w.z. ze koppelen aan iets roods.  

Een charmant roze

Je voelt je meisjesachtig in poederroze sneakers. Ze zien er schitterend uit voor outfit in zachte, heldere kleuren. Schoenen van deze kleur passen heel goed bij blauw, beige, wit en grijs.

Wees niet bang om met kleuren te experimenteren, want de wereld is niet alleen zwart en wit. Ik hoop dat je dankzij mijn advies het risico loopt en iets nieuws probeert.