Hoe kies je een punaise om een heel prom en vele bruiloften in te dansen?

De hoogte van de hak en de locatie

Orthopedisten waarschuwen de patiënt tegen frequent gebruik van hoge hakken. Echter, rekening houdend met het feit dat we slechts één keer spelen in ons eigen prom, stellen we voor om een compromis te vinden tussen gezondheid en het realiseren van schoenendromen. Let bij het kiezen van schoenen op waar de hiel was geplaatst. Het moet in het midden van de hiel worden geplaatst - dit zorgt voor stabiliteit tijdens het lopen. Laten we ook letten op de lengte van onze voet en de proportionele hoogte van de schoenen aanpassen - hoe hoger de hiel, hoe harder het gewicht van het lichaam op de vingers wordt uitgespreid en dus moeilijker om het evenwicht te bewaren. Laten we uitgaan van een eenvoudige regel: een lage snelheid - lage hak, een hogere snelheid - een hogere. Dus welke hakhoogte is de beste? Volgens artsen is 4 centimeter veilig, omdat een dergelijke hak stabiliteit tijdens het lopen garandeert - het gewicht van het lichaam wordt op de juiste manier afgebroken en goede pezen worden behouden. Als we echter dromen van echte, hoge schoenen, kunnen hakken van 6 tot 9 centimeter zijn. Laten we onszelf niet modellen op modellen die, als onderdeel van ondertekende contracten, zichzelf moeten tonen in exorbitant hoge schoenen! Laten we ook niet vergeten dat filigrainameisjes er beter uitzien in lagere schoenen, qua kleur passend bij maillots.

Stabilisatie dankzij het platform

Wanneer we op zoek zijn naar de perfecte hakken, laten we eens kijken naar het aanbod van schoenen op het platform. Het is een stijlvolle hoogte die u helpt bij het balanceren en het verhogen van uw bewegingscomfort. Pompen met platform zijn ook een uitstekende keuze voor diegenen onder ons die een iets breder kalf hebben. Laten we rechte pinnen aantrekken met een afgeronde teen, zonder strepen en grote decoraties die er geweldig uitzien met een kleine zwarte. De maat van de schoenen is ook belangrijk - ze mogen niet te groot zijn, ze moeten goed op de voet liggen. Meet de lengte van de insert van het favoriete paar grondig voordat u bestelt. We kunnen modieuze schoenen kiezen voor een prom zonder ButyModne.pl van huis te verlaten, zonder tijd te verliezen, die kan worden gebruikt om te studeren voor de eindexamens.

Leren lopen op hoge hakken

Mooie, nieuwe hoge hakken zitten verpakt in een doos en wachten op een grote dag? Als dit ons eerste paar is, is het handig om enkele lessen te leren. Het betreden van hoge en dunne hakken is een grote uitdaging, dus laten we ons voorbereiden op de grote avond. De video's op internet en de aanwezigheid van een naaste vrouw - moeder, grootmoeder of een vriend die de kunst van het prachtige lopen op hakken kan beheersen en die ons wat lessen willen geven, kan helpen. In eerste instantie kunnen we moeite hebben om het evenwicht te bewaren en de knieën te strekken, maar leren is perfect - dankzij de reguliere thuistraining zullen we zeker snel fit worden!

Studniówka is een speciale avond voor studenten. De jongens trekken de eerste kleuren aan en leren stropdassen te maken, en de meisjes wachten om de kunst van het lopen op hakken te beheersen. De mogelijkheid om een ​​elegante outfit te kiezen is een waardevolle kunst, dus het is een goed idee om je voor te bereiden op de les en de balzaaltest perfect te doorstaan.