Herfstschoenen - zorg voor schoenen gemaakt van verschillende materialen

Voortgaand op het vorige artikel, zullen we deze keer overwegen om andere herfstschoenen voor te bereiden op alle regenachtige expedities. In onze garderobe hebben we zeker een breed scala aan schoenen die u op een goede manier moet verzorgen. Niet iedereen gebruikt ook lederen tegenhangers. Laten we eens kijken hoe we andere schoenen kort voor het seizoen kunnen verzorgen.

In welke staat zijn je schoenen?

Dit is een heel belangrijke vraag. De werkelijke staat van je schoenen deze herfst hangt van hem af. Het is de moeite waard om na de vakantie schoon te maken en te beoordelen met welke paren u beslist moet scheiden en met welke u nog kunt vertrekken en bijvoorbeeld kunt gebruiken in de warme helft van september. Zeg vaarwel tegen de lekkende en beschadigde schoenen. Vocht dit jaar kan ze sneller vernietigen en de drager kan gemakkelijk verkouden worden. Het verzorgen van schoenen is erg belangrijk, vooral voor kinderen. Ze komen vaak op het idee om na school rond te plassen, in schoenen anders dan goed beschermde laarzen.

 

Controleer schoenen op vuil. Als je ze helaas niet voor de winter hebt schoongemaakt, moet je dit nu doen - vooral als dit schoenen zijn die moeten worden geïmpregneerd. Bescherm tegen vuil en vocht. Doe het niet op het vuil, op deze manier repareer je het.

 

Hoe herfstschoenen schoon te maken en te beschermen?

We hebben al lederen schoenen genoemd hier. Het is echter de moeite waard om andere soorten schoenen te reinigen. Het gaat over universele en eeuwig modieuze suède schoenen. Suede haat vocht. Veeg deze schoenen dus niet af met een natte doek. Het is de moeite waard om het droog te doen, met een zachte borstel, gewijd aan schoenen. Als u het niet hebt, kunt u ervoor kiezen om een ​​tandenborstel met dezelfde zachtheid te gebruiken.

 

In toenemende mate beslissen we ook over nubuckschoenen. Het is het veganistische equivalent van lederen schoenen. Het wordt gekenmerkt door ruwheid, maar het is iets zachter dan dat van natuurlijk materiaal. Nubuck moet ook droog worden behandeld. Dit betekent dat u een delicate borstel gebruikt die opgedroogd vuil in de vorm van modder of zout verwijdert. Hierdoor zal het schoeisel in betere staat verkeren. Eindelijk - absoluut! - bescherm ze met een speciale speciale voorbereiding, d.w.z. impregneren. Je zult er zeker van zijn dat de schoenen de slechtste weersveranderingen kunnen weerstaan.