Herfst schoonmaak! Welke schoenen moet je in je garderobe hebben?

De zomer loopt langzaam ten einde, dus het is de moeite waard om klaar te zijn voor het komende seizoen. Hoewel september het weer verwent en je de herfst laat vergeten, zal oktober veel koeler zijn. Het blijft niet, dus niets anders dan door je kledingkast te kijken en te zien wat we missen voor het herfstseizoen.

 

We raden aan om de review vanuit de garderobe met de schoenen te starten, omdat ze de basis vormen voor die koelere dagen. Het is de moeite waard om met hen te spinnen en zo ruimte te maken voor nieuwe stellen. Schoenen kunnen niet alleen gesorteerd worden op het feit of ze nog steeds geschikt zijn om te lopen, maar ook omdat ze dit seizoen in de mode zijn. Als je de trends wilt volgen, zullen we je voorzien van de meest interessante trends voor najaar 2016.

Dierenthema's

Princi geïnspireerd door de wereld van dieren, of luipaard, vlekken voor vele seizoenen hebben een onwrikbare positie onder modetrends. Dankzij de Kenzo-collectie voor het seizoen herfst-winter 2016/2017 kwam een ​​kleurrijke zebra bij de groep. Schoenen geïnspireerd door dit motief zijn hier te vinden:

Damespumps Big Star 27452 grijs / goud

metaaleigenschappen

Schoenen moeten dit seizoen de aandacht trekken! Glitter, pailletten en metallic lak is een teken dat de trend in de disco weer in de smaak valt. Het is niet alleen geschikt voor fahionisten, maar ook voor vrouwen die extravagantie in hun stilering vermijden. Ze werken geweldig in combinatie met een klassieke, donkere broek en een wit shirt. Hieronder vindt u schoenen die u zullen inspireren:

Angello 715 ballerina's

Als een dergelijke flitser echter te veel voor je is, doe dan een meer delicate versie van deze trend in:

Pumps On Szpilka Złote Espinto 456/72

70 jaar.

Hoewel dit de jaren '90 maken een comeback in de laatste collecties van ontwerpers uit de hele wereld, is in de collecties van schoeisel leiders zijn jaren '70 afgeronde neus, brede hielen, platforms ... Dit zijn slechts enkele van de trends die is zeker niet voor elk wat wils. Misschien komen de volgende suggesties naar je toe?

Edeo 2119 Shorted Hakken Shorted

Neus spikes

Mode voor de jaren '70 en de ronde tenen sluiten een andere, even modieuze trend niet uit. Namelijk - schoenen met spitse tenen. Hoewel velen van jullie ongemakkelijk lijken, zijn ze veel vrouwelijker om te dragen dan modellen met ronde tenen. Het is het beste om te beginnen met een delicate spike, zoals op de foto's:

Hoge hook schoenen op Cobalt Espinto 456

Hoge laarzen

De trend staat al enkele jaren constant aan de top. Sterren kiezen zelfs hoge laarzen in plaats van een broek. We zijn geen fans van deze oplossing, maar zulke hoge laarzen passen perfect in luchtige jurken en korte broeken. In dit geval zullen strak passende laarzen zoals die hieronder het beste werken:

Caprice 25540 stretch dameslaarzen compact

Als het weer echter niet beter is, doe dan een iets bredere bovenkant aan en kleed ze aan tot een broek. Badura damesschoenen zijn hier ideaal voor, zoals te zien op de foto hieronder:

Laarzen goud Badura 9097 compacte decoratie

We hopen dat onze korte beoordeling van trends u zal helpen bij de beoordeling van de garderobe in het tussenseizoen. Welke van de bovenstaande trends hebben je hart gestolen en een aanvulling op je garderobe? Of zit er misschien al een van deze voorstellen in je kast?