Herenschoenen Pilpol 1070 zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Formele herenschoenen van Pilpol staan ​​garant voor de hoogste kwaliteit van vakmanschap en het gebruik van de beste materialen voor de productie.


De schoenen zijn volledig gemaakt van natuurlijk leer. Dit zorgt voor een langere levensduur van de schoenen en ziet er extreem elegant uit. Het gebruik van een leren inzetstuk in de schoen geeft ons het vertrouwen dat de voet ademt en niet zweet. Er is geen onaangename geur en we zijn zelfverzekerd in elke situatie. De zool is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past bij het karakter van de snit.


Dit model schoeisel past bij mannen die dagelijks waarde hechten aan elegantie en stijl. Ze zijn zeer comfortabel en leggen geen druk op je voeten. Ze hebben banden in de vorm van veters, die het schoeisel aan het been houden. De zwarte kleur van de schoenen en het interessante stiksel passen bij formele en zakelijke pakken. Een delicate hak voegt verfijning toe. Model 1070 laat mannen stijlvol presenteren bij elke gelegenheid.


Butymodne.pl biedt herenschoenen aan in maat 42 en 44. Alleen nu voor een aantrekkelijke prijs. Wees modieus en elegant.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|