Zwarte Befado 089m397 herenpantoffels

Artikel niet beschikbaar ;(

Passend schoeisel voor thuis is erg belangrijk voor onze voeten - vooral voor mannen, dus het is de moeite waard om praktische en comfortabele producten te kiezen.


Ons aanbod omvat herenpantoffels die de perfecte keuze voor u zullen zijn. Onze Befado pantoffels bieden voldoende comfort, ze zijn ook nog eens erg gezond voor de voeten. De stoffen die voor hun productie worden gebruikt, zijn van zeer goede kwaliteit - de katoenen binnenzool zorgt voor voldoende ventilatie in de schoen, waardoor de voet niet gaat zweten. Bovendien groeien er geen bacteriën en schimmels in de schoen.


Slippers teenslippers hebben een zeer flexibel gevormde antislipzool - deze is gemaakt van thermorubber en voorkomt volledig uitglijden. Ze hebben een "gezonde voet"-certificaat - u kunt er dus zeker van zijn dat ze u comfort en gemak garanderen, evenals veiligheid. Het is ook de moeite waard om toe te voegen dat de Befado-slippers geen schaafwonden veroorzaken. Ze zijn de perfecte keuze, niet alleen in huis, maar ook in de tuin - en het klassieke patroon en de donkere kleur zorgen ervoor dat de pantoffels er extreem modieus uitzien.

  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Materiaal binnenzool: ander
  • Buitenmateriaal: Kleding stof
  • Kleur: zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|