Herenpantoffels Befado 089m396 marineblauw veelkleurig

Artikel niet beschikbaar ;(

Dankzij technologische oplossingen werden pro-health en duurzame pantoffels geproduceerd. Pantoffels zijn perfect voor dagelijks gebruik. De voorgevormde zool en de zachte katoenen binnenzool zorgen ervoor dat de schoenen ontspannende en regenererende eigenschappen hebben voor de middenvoetspieren.


Bovenstaande huispantoffels zijn vooral bedoeld voor mannen die alleen geïnteresseerd zijn in degelijke en kwalitatief goede pantoffels. De marineblauwe pantoffels hebben een klassiek design en passen bij de meeste kledingstukken. De hele look wordt gecomplementeerd door nauwelijks zichtbare, stevige stiksels en een karakteristiek patroon op de voorkant dat een gesp imiteert. Instappers zijn gemakkelijk aan of uit te trekken en werken goed thuis. Dit wordt vergemakkelijkt door de juiste breedte en hoogte van de wreef.


De grote open ruimte van het schoeisel heeft een positief effect op de luchtcirculatie en laat de huid "ademen". Het belangrijkste voordeel van de pantoffels is de flexibele antislipzool, die zorgt voor veiligheid in ongunstige omstandigheden. Daarnaast hebben Befado pantoffels een "gezondere voet" certificaat.

  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Materiaal binnenzool: ander
  • Buitenmateriaal: Kleding stof
  • Kleur: andere kleur blauw

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|