Naszbut Herenpantoffels 051 beige bruin

129,00 zł 149.00 zł

Details

Naszbut Herenpantoffels 051 beige bruin

De door Naszbut geproduceerde herenslippers in beige kleur zijn een compleet nieuwe kwaliteit herenschoenen voor elke gelegenheid. Dankzij de karakteristieke stijl is dit schoeisel perfect te combineren met verschillende soorten lichte kleding voor minder formele gelegenheden.


Naszbut-schoenen worden ook gekenmerkt door een hoge duurzaamheid, wat mogelijk is door het gebruik van natuurlijk leer, waarvan schoenen voor 100% zijn gemaakt. Het is ook de moeite waard om te benadrukken dat deze schoenen een zeer comfortabele en zachte zool hebben die met succes elke oneffenheid van de ondergrond opvangt.


Zwarte herenslippers van Naszbut zijn ook een specifieke constructie, voor maximale ventilatie van de voet en bij hoge temperaturen. Dankzij deze oplossing zullen zelfs lange familiewandelingen op hoog vuur een plezier zijn.


Het is vermeldenswaard dat het schoeisel werd versierd met fijne karakteristieke gaten dat het een speciale charme geven, en zonder de noppen op de top van de bovenste kunnen genieten sandaal

fabrikant: Naszbut
Gerelateerde categorieën: Herenschoenen
Slippers voor heren
Naszbut slippers voor heren
De kleurnaam van de fabrikant: beige
Enig materiaal: Pu
Originele verpakking van de fabrikant: doos
Het dominante patroon: zonder een patroon
mode: slippers
Voeg materiaal toe: Natuurlijk leer
kleur: bruin, beige
Extern materiaal: Natuurlijk leer
collectie: ButyModne Naszbut
model: 051
geslacht: Herenschoenen

beoordelingen:

Bedankt voor het toevoegen van een reactie.

03 mei 2019 | Si...ka