Lgm Gouden sneakers met rits

Artikel niet beschikbaar ;(

Prachtig glanzende, goudgele sneakers die niet alleen de patronen doorbreken door de look, maar ook door de sluiting. In plaats van veters hebben ze een handige rits aan de zijkant. Dit zijn sportschoenen die een sprankeling aan trainingspakken geven en in combinatie met een jeans of een jurkje helpen ze je de hele nacht door te dansen in een zomerse disco. Comfortabele isolatie maakt deze schoenen niet alleen voor de zomer, maar het hele jaar door, voor elke vrouw.

Gouden sneakers met ritssluiting zullen vrouwen aanspreken die zich graag willen onderscheiden van de massa. Hun originele kleur zal zeker niet aan je aandacht ontsnappen. Glanzende schoenen worden een effectief detail dat karakter toevoegt aan elke styling. Hun voordeel is de combinatie van buitengewone esthetiek met de kwaliteit van het vakmanschap. Comfortabel, duurzaam en stijlvol tegelijk, bewijzen ze zich in elke situatie.

Sneakers in tinten - geel en goud, in een sportieve stijl. Gemaakt van textiel materiaal, geïsoleerd met een schoenendeken. De zool van de schoenen is gemaakt van rubber met een loopvlak. De schoenen staan ​​op een platform van 2 centimeter, vastgemaakt met een ritssluiting. Je kunt ze elke dag gebruiken, maar ze zullen ook goed werken als aanvulling op een elegantere outfit.

Geel-gouden sneakers met Lgm-rits zijn damesschoenen met een sportieve stijl, bedoeld voor alledaags gebruik het hele jaar door. Comfortabele damesschoenen zijn gemaakt van textielmateriaal. Binnenin zit een inzetstuk gemaakt van een schoenendeken. De rubberen zool heeft een loopvlak om uitglijden te voorkomen.

Gouden damessneakers zijn gemaakt van textielmateriaal. Ze hebben een ritssluiting aan de zijkant die het aantrekken van de schoen vergemakkelijkt. De sneakers glinsteren in goud, waardoor ze elke outfit verlevendigen. De zool is wit, 2 centimeter. De schoenen zullen zich bewijzen in het voor- en najaar. De binnenzool is gemaakt van een schoenendeken.

Geel met gouden Lgm zip sneakers zijn originele sportschoenen voor dames voor het hele jaar. Het gepresenteerde model schoenen is gemaakt van hoogwaardig textielmateriaal. Ze hebben een rubberen zool met een loopvlak dat stabiliteit geeft, en een ingebouwde, zachte hielkap. Binnenin is er een binnenzool en isolatie gemaakt van een schoenendeken.

Geelgouden Lgm sneakers met rits zijn all-season casual schoenen voor vrouwen die een sportieve levensstijl prefereren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig textielmateriaal. Ze hebben een ingebouwde, zachte hielkap en een rubberen zool met een loopvlak dat voor stabiliteit zorgt. Binnenin zit een inzetstuk gemaakt van een schoenendeken.

  • Materiaal binnenzool: ander
  • seks: Damesschoenen
  • Extra functies: gebrek
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • De neus: Ronde
  • Buitenmateriaal: Kleding stof
  • Kleur: gouden
  • Hoogte: hoog
  • Sluiting: op het slot
  • enige materiaal: gom
  • Hak-/platformhoogte: 2.0

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|