Elegant of warm - welke winterschoenen moeten er zijn?

De kwikstaaf op thermometers zakte onder de -10C, en de grootste vorst werd omwikkeld met extra sjaals. Bij dit weer is het heel gemakkelijk om verkouden te worden, dus zorg goed voor jezelf. Het is tijd om je favoriete herfstschoenen te veranderen voor stevig, warm winterschoeisel. Elk jaar sta je voor een dilemma of je er elegant uitziet en bevriest, of kies voor warme, maar ouderwetse schoenen voor de winter? Onnodig!

Schoenen voor de winter: elegant of warm?

Het is een mythe dat winterschoenen opwarmen of er goed uitzien! Volgens een paar regels kun je in mooie en warme schoenen lopen. Kies allereerst een model gemaakt van natuurlijk leer, volnerf leder of nubuck - bekijk het modieuze paar beschikbaar op de Butymodne.pl website. Zorg voor een nieuw paar schoenen, bescherm het met een speciale pasta of huidcrème of nubuck-impregnatie. Controleer bij het kijken naar schoenen of de door u gekozen schoenen een extra verwarmingslaag aan de binnenkant hebben. Als uw voeten vaak koud worden, moet de voering het probleem oplossen. Kies schoenen van een half nummer te groot - zodat je ze op een extra wollen sok kunt doen of, als blijkt dat het echt heel koud is, doe dan een speciale, geïsoleerde voering in. Als je de tijd neemt om het juiste paar te kiezen, zal de winter niet verschrikkelijk zijn! Welk type schoenen kun je het beste op je plank hebben?

Laarzen, laarzen of misschien sneeuwlaarzen?

Laarzen zijn perfect voor een zachte winter. Dit zijn klassieke schoenen die je kunt dragen voor een korte jas of schapenvacht. De echte hit van dit jaar is de combinatie van korte laarzen en een lange broek 7/8 - dit alles zodat de vrouw de wereld een stuk kalf kan presenteren. Het kan een oplossing zijn die niet de beste is voor uw gezondheid als de temperatuur ver onder nul daalt. Dan hangt het van u af of u in de mode wilt zijn of een paar dagen in bed wilt doorbrengen. Als alternatief bieden wij modieuze winterlaarzen met een warme voering, waarin u zeker niet koud zult zijn. De Zweden zeggen dat er geen slecht weer is, alleen ongeschikte kleding. Aan de hand van dit principe kun je snowboots eenvoudig maken tot de basis van je winterstijlen. Kies een tijdloos, leren model - zoek naar stellen die je kunt vinden op Butymodne.pl . Draag ze met een wollen broek in een plooi of met een wollen zachte jurk. Voor deze oversized jas, een grote sjaal en je kunt er zeker van zijn dat alle ogen op jou gericht zijn! In deze outfit zul je zeker een goed voorbeeld zijn van stedelijke elegantie met een beetje slapte. Voel je als een Zweed en sneld door de stad in je leren snowboots.

Zorg voor je schoenen!

Schoenen zien er elegant uit als ze nieuw zijn. Later is het aan jou of ze er nog steeds goed uit zullen zien. Zorg ervoor dat ze altijd schoon en opgeruimd zijn - regelmatige reiniging is belangrijk. U hebt een doek en speciale borstels nodig. Gebruik cosmetica van goede kwaliteit voor schoenen, vooral als je een paar van echt leer hebt. Heb je je schoenen nooit geplakt? Probeer het en zie dat deze activiteit veel voldoening geeft. Vergeet ook niet om regelmatig flappen te wisselen om te voorkomen dat je je hakken in je winterlaarzen kapot maakt.

Winterschoenen kunnen elegant en warm zijn. Kies het juiste paar waarin je er geweldig uitziet, zelfs als het buiten ijskoud is!