Textiel Op sleehak

Als u op zoek bent naar schoenen in de categorie klassieke elegantie, zijn textielschoenen op de sleehak precies wat u zoekt. Ze zijn perfect voor de zomer - licht, mooi en luchtig, dus ze zullen je hart zeker stelen.

Pumps op wig

Textielpumps op de wig in interessante kleuren van glanzende materialen vallen zeker in uw oog. Door de lage wig en snit van de mocassins kun je deze schoenen vrijelijk aanpassen met verschillende stijlen - broeken, rokken, pakken. Niet-bindende kleuren maken ze zeer universeel en tijdloos.

Wedge sandalen

Zeer vrouwelijke sandalen van textiel met hoge hakken zullen je benen visueel slank maken, je billen optillen en je een paar centimeter hoger maken. Als u echter niet van extreme hoogten houdt, biedt een kleine wig u een vergelijkbaar effect.

Kleine wiggen in sandalen-espadrilles is een zeer interessante propositie voor de komende zomer. Wijde, luchtige maxi-jurken en kokerrokjes houden van deze stijl van schoeisel! Onder de zomerschoenen van bruiloften op wedges, zal zeker elke vrouw een mode voor zichzelf vinden.