DEMAR groene rubberen laarzen groente zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Iedereen associeert regenlaarzen met de kindertijd. Dan geven de ouders, die voor hun kinderen willen zorgen, de opdracht om in elke pluche regenlaarzen aan te trekken. Op volwassen leeftijd is het ook de moeite waard om tijdens de regen voor gezonde voeten te zorgen, en hiervoor worden rubberen schoenen - d.w.z. regenlaarzen - gebruikt.


DEMAR schoenen model 226/12 zijn regenlaarzen die bij elke gelegenheid kunnen worden gedragen. Deze overschoenen zijn middelgroot. De bovenzijde reikt tot het midden van de kuit, dus naast de gebruikelijke wandeling in het park, kunnen we er ook naar buiten in. Hiervoor wordt ook een kleine beschermer gebruikt, waardoor we niet te veel in de modder zullen glijden.


Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig rubber. Naast waterdichte eigenschappen is dit rubber ook niet-allergeen en flexibel genoeg om comfortabel in schoenen te dragen.


De binnenkant van de schoen is gevoerd met een textielmateriaal dat delicaat aanvoelt, wat het draagcomfort van laarzen verhoogt.


De overschoenen zijn donker van kleur. Hun kleur is een mengsel van zwart en donkergroen.

  • Buitenmateriaal: ander
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Extra functies: gebrek
  • Kleur: groente zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|