De meest modieuze damesschoenen voor de herfst van 2019


De kalenderherfst is onlangs begonnen en de eerste gele bladeren zijn aan de bomen verschenen, wat de laatste oproep betekent om nieuwe schoenen te kopen.

De kalenderherfst is onlangs begonnen en de eerste gele bladeren zijn aan de bomen verschenen, wat betekent: laatst de bel om nieuwe schoenen te kopen.

De jaarlijkse hit - hoge laarzen

Een jaar geleden stond er een post over laarzen op de blog, die je kunt lezen hier. Kniehoge laarzen zijn nog steeds het meest in de mode, maar dit jaar bleken dierenmotieven een populair patroon. Als je iets minder elegant wilt, dit kan zijn u zult geïnteresseerd zijn in laarzen met hoge strikken, geïnspireerd op militair schoeisel. Originele varianten in kleuren als blauw of bordeaux gaan de strijd aan met het klassieke herfstkleurenpalet.

Cowboylaarzen voor dames

Laten we de cowboylaarzen niet vergeten, een hit in elke mogelijke vorm. We kunnen kiezen voor hoge of lage cowboylaarzen voor dames. Ingetogen beige en bruin verschenen in de kleuren, maar je zult zeker verrast worden door de niet-traditionele metallic versies. Voor dappere mensen raden we imitatie van slangenleer of python aan, ze zijn eindelijk teruggekeerd naar de gratie van de modewereld. Je kunt ze gemakkelijk combineren met alledaagse outfits zoals jeans, maar ze passen ook prima in rokken. Het is de moeite waard eraan te denken dat een interessant idee voor styling kuitlange cowboylaarzen en een lossere jurk kunnen zijn.

Moderne sneakers

Als je iets meer stedelijk nodig hebt, dan zijn moderne de perfecte optie sneakersdie vaak worden genoemd "lelijk schoenen" of "pa sneakers". Jongeren werden verliefd op de hit uit de jaren 90 en beroemdheden. Een unieke combinatie van sneakers, trappers en basketbalschoenen zal je verrassen met hun vindingrijkheid. Ze onderscheiden zich door hoge zolen, waardoor ze een futuristische uitstraling hebben. Je zult verliefd worden op het comfort van deze schoenen, en ze zullen nog steeds een hit zijn in de lente, perfect voor een intense stedelijke levensstijl.


Klassieke laarzen

Veel vrouwen associëren laarzen met saaie, veilige stijlen die door oude dames worden gedragen. Gestrikte laarzen in bruintinten nog steeds poseren veilige klassiekers. Dit jaar brengen ze echter een beetje extravagantie in je garderobe. Het loont de moeite om aandacht te besteden aan allerlei patronen, zoals panter- en slangenleer en een meer ingetogen ruit, evenals een pied-de-poule. Bovendien verwarmen met bont gevoerde laarzen je benen op koude ochtenden. Het aantal opties is echt onbeperkt, en iedereen zal iets voor zijn portemonnee vinden.

Met zo'n aantal aanbiedingen moet je iets voor jezelf vinden, ongeacht je stijl en budget.