Damesschoenen elke dag actief - twee suggesties

Veel vrouwen leiden een zeer actieve levensstijl, waarbij ze meestal geen aandacht besteden aan comfortabele kleding. Wat belangrijk is in hun leven is snelheid en een mooie uitstraling. Weinig vrouwen realiseren zich dat ze tien of twaalf uur onderweg zijn, en dat ze comfortabele schoenen nodig hebben, passend bij een bedrijfsuitrusting of een losse outfit - omdat er op het werk geen kledingvoorschrift vereist is. We zouden allemaal dergelijke schoenen moeten kunnen kiezen. Daarom hebben we twee interessante suggesties voor u. Op de universele!

Trappers - betrouwbaar en geïsoleerd

Trappers zijn betrouwbare schoenen, erg warm als het model wordt geïsoleerd door een extra bont. Trappers als schoenen voldoen steeds meer aan de verwachtingen van zowel jonge meisjes als oudere vrouwen. Voor jongere producenten bereiden ze trapper-schoenen in verband met opstrijktransfers, jets of andere accessoires, bijvoorbeeld mooie veters.

Voor volwassen vrouwen zijn wandelschoenen klassiek, iets verhoogd, meestal glad. Dankzij dit kunnen ze worden geselecteerd voor verschillende soorten outfits, zowel casual jurken als jeans of eenvoudige broeken. De trappers zijn uitstekend in de winter in de stad. Ze kunnen gemakkelijk worden gekozen voor een date-outfit. Je kunt ze ook meenemen naar het werk - zo niet acht uur op kantoor, dan voor een langere reis thuis / op het werk.

Elegant schoeisel met platte hakken

Als de schoenen echter niet passen bij onze stijl, moeten we nog steeds kiezen voor elegante schoenen met platte hakken. Dit zijn verschillende soorten laarzen, laarzen en andere schoenen die langere wandelingen mogelijk maken zonder de gevolgen van lopen op hoge hakken te voelen. Een kleine hak stoort zelfs niet tijdens vele uren wandelen rond de galerij of bij een bezoek aan een park of museum. Dit soort schoenen past beter in de kledingvoorschriften van de werkplek en is een geweldige oplossing voor rokken of eenvoudige, kostuumbroeken.

We raden je aan om meer dan één paar in je garderobe te hebben. Een paar extra schoenen laten je gek met meer styling. En u zult zich geen zorgen maken dat u twee uur voor een belangrijke vergadering niets te dragen hebt.