Bruin Damesschoenen Edeo 3212 beige parel

229,00 zł 249.00 zł

Details

Bruin Damesschoenen Edeo 3212 beige parel

Schoen Pools bedrijf  EDEO  formule 3212 parelbeige (bovenste uittrekstang)

Iets roofzuchtig van stijl en zeer vrouwelijke pumps is een supermodale propositie van het merk Edeo. De schoenen zien er geweldig uit, ze staan ​​heerlijk op de been en zitten er heel comfortabel in, dus het is een optie voor bijzonder veeleisende vrouwen die producten willen die aan alle absoluut noodzakelijke eisen voldoen.

Ik denk niet dat iemand moet zeggen hoeveel charme er wordt toegevoegd door vrouwenpumps met hoge hakken. Dames klagen echter soms dat dit soort damesschoenen niet comfortabel zijn. In het geval van het merk Edeo gaat het perfecte uiterlijk hand in hand met het buitengewone gebruiksgemak van het speciale, perfect doordachte ontwerp van schoenen. Dankzij deze kun je ze bij elke gelegenheid dragen, genieten van hun mooie uiterlijk en de indruk die ze op de omgeving maken, terwijl ze genieten van het volledige comfort en comfort voor de benen.

De schoenen zijn uiterst zorgvuldig gemaakt en afgewerkt. Ze imponeren met precieze details en worden gekenmerkt door ongelooflijke duurzaamheid.

Het gepresenteerde schoeisel is volledig gemaakt van geconfronteerd met natuurlijke huid, elegant ontwerp, ontwikkeld op basis van de nieuwste modetrends, gecombineerd met hoogwaardige afwerking en aandacht voor gebruiksgemak. Zeer zachte inlegzolen in het schoeisel werden gebruikt.

fabrikant: Edeo
Gerelateerde categorieën: Damesschoenen
Damespumps
Pompen in de Edeo-collectie
De kleurnaam van de fabrikant: parel beige
model: 3212-1027
collectie: SchoenenModie Edeo
gesp: uitglijden , gesp
zwaarlijvigheid: G
Het dominante patroon: zonder een patroon
kleur: bruin, beige
Extern materiaal: Natuurlijk leer
Originele verpakking van de fabrikant: doos
Enig materiaal: synthetisch
peen: keeshond
Extra functies: jets
geslacht: Damesschoenen
Voeg materiaal toe: Natuurlijk leer
Type hiel: pin
Hak- / platformhiel: 8.5

beoordelingen:

Bedankt voor het toevoegen van een reactie.

20 mei 2019 | an...77