Lukas Communieschoenen voor kinderen J1 zwart

58,54 EUR
19% goedkoper
73,17EUR

Product: **Lukas Communieschoenen voor kinderen J1 zwart**

Als u op zoek bent naar schoenen die de elegante stijl van uw kind aanvullen voor belangrijke feesten, zoals de Eerste Heilige Communie, bruiloften of andere familiebijeenkomsten, dan zijn de J1 zwarte formele communieschoenen voor kinderen van Lukas de perfecte keuze. Deze schoenen zijn volledig gemaakt van hoogwaardig natuurlijk leer en combineren elegantie, stijl en tijdloos design, terwijl ze bij officiële gelegenheden een onvervangbaar onderdeel zijn van de kindergarderobe.

Dankzij het gebruik van natuurlijk leer zien de schoenen er niet alleen prachtig uit, maar garanderen ze ook een hoog draagcomfort. Het natuurlijke materiaal laat de voeten ademen en past zich perfect aan de vorm van de voeten aan, wat essentieel is voor comfort tijdens het gebruik. Voor extra comfort zijn de schoenen voorzien van een stijve hielkap en een binnenzool van natuurlijk leer, die voldoende ondersteuning biedt voor de voet van het kind.

J1 formele schoenen zijn een klassiek model schoenen met vetersluiting, wat ze een elegant karakter geeft en een nauwkeurige aanpassing van de schoenen aan de voet mogelijk maakt. Ondanks hun formele stijl kunnen ze ook bij meer alledaagse outfits worden gedragen, bijvoorbeeld bij jeans, waardoor ze een zeer universele keuze zijn.

De zool van de schoen is ontworpen met het oog op gebruiksgemak: een kleine hak heeft niet alleen een positief effect op het uiterlijk van de schoenen, maar verbetert ook de houding en zorgt voor een betere verdeling van het lichaamsgewicht.

Het is de moeite waard om te benadrukken dat deze elegante schoenen 100% in Polen zijn vervaardigd, wat aandacht voor elk detail en een hoge kwaliteit van de afwerking garandeert. Ze zijn verkrijgbaar in een optimistische zwarte kleur en passen perfect bij de meeste formele jongensoutfits, waardoor ze de perfecte aanvulling vormen op een elegante styling.

In de verpakking vind je originele Lukas schoenen, wat een garantie is voor de authenticiteit en kwaliteit van het product. Kortom, de Lukas J1 zwarte communieschoenen voor kinderen zijn een combinatie van elegantie, functionaliteit en comfort, die zowel ouders als hun kinderen die op zoek zijn naar comfortabel en stijlvol schoeisel voor speciale gelegenheden zeker zullen aanspreken.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool
  • Producentcode: J1
  • Type sluiting: Schoenveters
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Kleur: zwart
  • Materiaal: echt leer
  • seks: jongens

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|