Bartuś Laarzen laarzen met 006 klittenband membraan grijs

34,73 EUR

Bartuś 006 laarzen zijn comfortabele, waterdichte kinderlaarzen in grijze kleur. De schoenen zijn vervaardigd door het gerenommeerde Poolse bedrijf Bartuś, bekend om het maken van hoogwaardige schoenen. De laarzen worden vastgemaakt met klittenband, waardoor ze gemakkelijker aan en uit te trekken zijn en het kind ook zelfstandigheid kan leren.

Eén van de kenmerken die deze schoenen onderscheiden is het gebruik van een speciaal TE-POR-membraan, dat zorgt voor een lage luchtdoorlaatbaarheid en waterbestendigheid. Het fungeert als een schild dat de voeten van het kind beschermt tegen regen en sneeuw.

De binnenkant van de schoenen is geïsoleerd met natuurlijke schapenwol. Het zorgt voor voldoende thermisch comfort, zelfs op ijzige dagen. Daarnaast hebben de schoenen een verstevigde hiel die de voet stabiliseert en het enkelgewricht van het kind beschermt.

Bartuś 006 zijn antislipschoenen met een passend gesneden zool, die de stabiliteit van het kind op gladde oppervlakken garandeert. Bovendien beschikken de schoenen over het certificaat "Healthy Foot", wat de hoge kwaliteit en aanpassing aan de behoeften van de zich ontwikkelende voet van het kind bevestigt.

De categorie waartoe deze schoenen behoren is Kinderlaarzen. De fabrikant heeft ze niet aan een specifieke sprookjesheld toegewezen, waardoor ze zowel door Elsa-fans als door Spider-Man-fans gedragen kunnen worden. De laarzen zijn bedoeld voor jongens.

Het materiaal is natuurlijk leer, wat weerstand tegen beschadiging en langdurig gebruikscomfort garandeert. Kortom, Bartuś 006-laarzen zijn een perfect voorstel voor winterdagen voor elke actieve jongen.

  • Kleur: Grijs
  • Type sluiting: klittenband
  • Extra informatie: Gezonde voet teken Stijve hielkap
  • Materiaal: Echt leer
  • Karakter: gebrek
  • seks: de jongens

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|