Befado damespantoffels 254d057 pantoffels roze veelkleurig geel blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Charmante huispantoffels voor dames van het gerenommeerde merk Befado in een niet-strepende marineblauwe tint met kleurrijke motieven op het bovenwerk.


De Befado home damesschoenen zijn gemaakt van extreem duurzaam en sterk textielmateriaal, dat er geweldig uitziet aan elke voet en geen gevoel van krassen op de huid veroorzaakt.


Anatomisch geprofileerde binnenzool van ademend katoen zorgt voor het comfort van het gebruik van het schoeisel. Hoge hakken van 2 cm.

Befado slippers bieden veel gemak en comfort, niet alleen thuis.

De zool is gemaakt van een goede kwaliteit non-slip thermo-rubber materiaal dat beschermt tegen uitglijden en bestand is tegen mechanische slijtage.


De slippers hebben het HEALTHY FOOT certificaat.


Befado home-schoenen voor dames zijn ontworpen voor vrouwen die het comfort en de functionaliteit van hun schoenen prefereren, maar tegelijkertijd houden van een vrouwelijke stijl. Ze zijn perfect om door het huis en in de tuin te wandelen. Zeer handig en uiterst comfortabel.

  • Buitenmateriaal: Kleding stof
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Extra functies: gebrek
  • Kleur: roze andere kleur geel goud blauw
  • Materiaal binnenzool: ander

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
FANTASTISCHE VERKOPER, goederen van de hoogste kwaliteit, alles zoals beschreven in de veiling, onmiddellijke verzending, zeer zorgvuldig verpakt en beveiligd. ik raad het ten sterkste aan