Befado sandaal voor meisjes 869x154 roze zilver grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado meisjessandaal 869x154 roze zilvergrijs – Glitter Dreams on Your Feet

Wanneer u op zoek bent naar het perfecte schoeisel voor uw kleine prinses, mag u Befado-sandalen in de kleuren roze, zilver en grijs niet missen. Deze meisjessandalen zijn niet alleen een charmante versiering voor de kindervoeten, maar hebben vooral een doordacht ontwerp dat een goede ontwikkeling ondersteunt en comfort garandeert tijdens de hele dag kleuteractiviteiten.

Befado 869x154 sandalen zijn gemaakt voor actieve meisjes die graag buiten rennen, springen en spelen. Dankzij de verhoogde hiel en stabiliserende zijkanten bevindt de kwetsbare voet van het kind zich in de juiste positie, wat enorm belangrijk is terwijl de voeten nog in ontwikkeling zijn. De ontwerpers van Befado dachten ook aan zomerse temperaturen en boden sandalen met open tenen aan, waardoor de voeten de nodige ventilatie en koelte werden gegarandeerd.

Het bovenwerk van de sandalen is gemaakt van hoogwaardige katoenen stoffen, die zowel luchtig als zacht voor de huid zijn, en vooral - gemakkelijk schoon te houden. Kinderen waarderen ook het gemak van het aan- en uittrekken van schoenen. Daarom heeft Befado de sandalen uitgerust met praktische klittenbandsluitingen waarmee kinderen de schoenen snel en zelfstandig kunnen verstellen.

Veiligheid staat voorop en daarom biedt Befado als bewezen en gecertificeerde fabrikant schoenen aan met het Healthy Foot Sign-certificaat, wat een signaal is voor ouders dat de sandalen worden aanbevolen door specialisten op het gebied van kinderorthopedie. Het leren inzetstuk verbetert bovendien de hygiënenormen dankzij de antibacteriële en vochtafvoerende eigenschappen.

Deze multifunctionele en stijlvol ontworpen meisjessandalen van Befado combineren comfort, ondersteuning voor de lichamelijke ontwikkeling van het kind en een esthetische uitstraling die kleine fashionista's zeker zullen aanspreken. Door het doordachte gewicht - slechts 0,4 kg met verpakking - vormen ze zelfs voor de meest gevoelige voeten geen last. Hoewel sprookjesfiguren deze sandalen niet versieren, zal hun uiterlijk elk meisje het gevoel geven dat ze zich in een wereld vol glitterdromen bevindt. Befado meisjessandaal 869x154 is een geweldige keuze voor de kleuterschool, voor een wandeling en zelfs voor familie-uitjes waar comfort en stijl hand in hand gaan.

  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool Gezonde voet teken
  • Producentcode: 869x154
  • Kleur: roze zilver Grijs
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4
  • Karakter: gebrek

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|
|