Befado prinses snelle schoenen 109P228 zwart ecru

Artikel niet beschikbaar ;(

Ontdek de charme van de sprookjeswereld in het dagelijks gebruik met een gelimiteerde serie kinderschoenen "Speedy prinsessen 109P228" van de gerespecteerde kinderschoenenfabrikant Befado. Deze bijzondere pantoffels in zwart en ecru zijn speciaal gemaakt voor kleine dromers die zich echte prinsessen willen voelen.

Het project wordt gekenmerkt door de glans van liefdadigheid, omdat Befado, in samenwerking met Monika Jaskólska, oprichtster van de stichting "Het is niet goed, niet om te helpen", betrokken is bij een nobel doel: het ondersteunen van de kinderpsychiatrie. Dankzij het "Slippers from the Heart"-initiatief vertaalt elk paar schoenen uit deze collectie zich in directe financiële hulp: van elke verkochte pantoffel gaat 1 PLN naar kinderen in nood.

De specificatie van Befado-schoenen garandeert het hoogste comfort en de veiligheid van kinderen. De schoenen beschikken over het ‘Healthy Foot Sign’-certificaat, dat hun ergonomische vorm en gezondheidseigenschappen bevestigt. Een stijve hiel stabiliseert het been, wat belangrijk is voor een goede ontwikkeling van de kindervoet. In combinatie met het Soft B-systeem dat in de voering wordt gebruikt, krijgen de voeten van uw kind niet alleen bescherming, maar ook een uitzonderlijk draagcomfort.

Het speelse design van de pantoffels gaat gepaard met inspirerende afbeeldingen van prinsessen die iedere kleine dame zeker zullen bekoren. De praktische klittenbandsluiting maakt het voor kinderen gemakkelijker om de schoenen zelfstandig aan en uit te trekken, ongeacht de leeftijd.

De producten van Befado zijn duurzaam en solide dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. De stof waarvan deze pantoffels zijn gemaakt, is gemakkelijk schoon te maken en duurzaam, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks spelen, maar ook om te dragen op de kleuterschool of op school.

Befado kinderschoenen "Speedy prinsessen 109P228" - het zijn meer dan alleen pantoffels, het is een stukje van de magische wereld in een alledaagse versie, gecombineerd met de missie om de gezonde ontwikkeling van de jongste voeten te helpen en te verzorgen. Charmant, functioneel en met het beste belang van kinderen in gedachten: deze pantoffels zijn een keuze die zowel kleine prinsessen als hun verantwoordelijke ouders zal plezieren.

  • Karakter: ander
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: zwart ecru
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|