Befado nichodki 002P053 roze

14,63 EUR

Bescherming en comfort voor de jongste voetjes - Befado babyschoentjes 002P053 roze

Elke ouder wil zijn kind in elke situatie maximaal comfort bieden. Voor de jongsten die nog niet hebben geprobeerd hun eerste stapjes te zetten, maar passende voetbescherming nodig hebben - vooral tijdens het wandelen in een kinderwagen of thuis spelen - is het product Befado niechodki 002P053 in een delicate roze tint de perfecte keuze.

Het onderscheidende kenmerk van deze speciaal ontworpen babyschoentjes is hun lichtheid en het feit dat ze zijn ontworpen met de gevoelige kinderhuid in gedachten. De elastische "sok" waaruit het bovenste deel van de babyschoentjes is gemaakt, garandeert aanpassing aan de voet van de baby en zorgt ervoor dat de schoentjes zelfs tijdens de intense bewegingen van de baby niet afglijden.

Qua functionaliteit wordt de hoofdrol gespeeld door de antislipzool, die de peuter beschermt tegen mogelijk uitglijden op gladde oppervlakken thuis. Deze zool, gemaakt van TPE, is niet alleen veilig voor het kind, maar ook ecologisch, omdat dit materiaal gerecycled kan worden.

Het is de moeite waard te benadrukken dat de ontwerpers van Befado zich niet alleen op functionele aspecten concentreerden, maar ook op aantrekkelijk design. Loopstoeltjes zijn versierd met een grappig dierenmotief dat ongetwijfeld de aandacht van het kind zal trekken en door spel zijn of haar ontwikkeling kan stimuleren.

Dit product wordt aangeboden door het beproefde en gerespecteerde merk Befado, bekend om zijn aandacht voor de hoge kwaliteit van zijn producten voor kinderen. Kinderpantoffels van deze fabrikant zijn een combinatie van veiligheid, stijl en comfort, overgebracht naar de wereld van kleine ontdekkingsreizigers.

Befado 002P053 pantoffels zijn speciaal ontworpen voor meisjes en zijn verkrijgbaar in de categorie kinderpantoffels. Hun roze kleur maakt ze lief en schattig, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op de garderobe van een kind. Het materiaal waaruit de schoentjes zijn gemaakt is een stof die geschikt is voor de gevoelige babyhuid en het ontbreken van een bevestigingsmethode garandeert aankleedgemak. Het product wordt aangeboden in de originele verpakking, waardoor het een perfect cadeau is voor diverse gelegenheden. De combinatie van bruikbaarheid en esthetische uitstraling zijn de onmiskenbare voordelen van Befado niechodki, die zeker de goedkeuring van zowel ouders als hun kinderen zullen krijgen.

  • Karakter: gebrek
  • Kleur: roze
  • Materiaal: kleding stof
  • seks: meisjes
  • Type sluiting: Een andere
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Producentcode: BM171989

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|