Befado nichodki 002P052 grijs

14,63 EUR

Befado babyschoentjes 002P052 – Het perfecte eerste schoentje voor je baby

Voordat een peuter zijn eerste stapjes zet, hebben zijn gevoelige voetjes goede bescherming en ondersteuning nodig. Befado, een bekende fabrikant van kinderschoenen, komt tegemoet aan de behoeften van baby's door babyschoentjes 002P052 te presenteren in subtiele grijze kleuren met charmante groene accenten.

Wij presenteren kinderwagens van Befado, licht en zacht voor de babyhuid, ontworpen met het comfort van de allerkleinsten in gedachten. Dit unieke paar is een uitstekende keuze voor kinderen die nog niet aan hun avontuur met wandelen zijn begonnen, maar bescherming nodig hebben voor hun voeten tijdens het wandelen in een kinderwagen of tijdens het spelen thuis.

Niechodki 002P052 is een combinatie van een flexibele sok met een antislipzool, waardoor je vrij kunt bewegen zonder bang te zijn dat de schoenen afglijden. De lichtheid van het schoeisel belast de voeten van het kind niet, wat uiterst belangrijk is tijdens hun ontwikkeling, terwijl het gebrek aan druk zorgt voor draagcomfort de hele dag door.

De vorm van de schoenen is zo ontworpen dat ze zich gemakkelijk aanpassen aan de vorm van de kindervoet, wat comfort in elke situatie mogelijk maakt. Bovendien zijn loopstoeltjes milieuvriendelijk. Het gebruik van een TPE-zool, die niet alleen veilig is voor de gevoelige huid van de baby, maar ook recyclebaar is, is een stap in de richting van ecologisch bewustzijn en verantwoordelijkheid.

Het ontwerp van de Befado loopstoeltjes is verrijkt met een grappig dierenmotief op de sok, dat de kleintjes zeker zal aanspreken en een interessant onderdeel van hun dagelijkse outfit zal worden. Babywalkers zijn bedoeld voor zowel jongens als meisjes, waardoor ze een universele keuze zijn voor elk kind.

Het product is verpakt in de originele verpakking, waardoor het ook een leuk cadeau-idee is voor een pasgeboren familielid of vriend.

Kies voor de Befado loopstoeltjes 002P052 om de voeten van uw kind niet alleen comfort en veiligheid te bieden, maar ook een ecologische en esthetische keuze voor de eerste levensjaren.

  • Karakter: gebrek
  • Kleur: Grijs
  • Steunkleur: groente
  • Materiaal: kleding stof
  • seks: jongens meisjes
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Producentcode: BM171991

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|