Befado nichodki 002P051 roze

14,63 EUR

Befado kinderwagens 002P051 roze - Perfect voor kinderen die de wereld leren kennen vanuit het perspectief van een kinderwagen

De delicate eerste momenten van het leven van een kind zijn een tijd waarin elke ouder zijn kind maximaal comfort en veiligheid wil bieden. Met het oog op de allerkleinsten heeft het merk Befado loopstoeltjes 002P051 gecreëerd in een charmante roze kleur, die de kleine voetjes van baby's uitstekend beschermen.

Deze lichte en zachte loopstoeltjes zijn ontworpen met de meest gevoelige babyhuid in gedachten. Hun unieke ontwerp combineert een flexibele, textielsok met een antislipzool. Dit is een ideale oplossing voor baby's die hun eerste stapjes nog niet hebben gezet en extra bescherming nodig hebben - bijvoorbeeld tijdens ontspannende wandelingen in een kinderwagen.

Befado loopstoeltjes kenmerken zich door het feit dat ze de gevoelige voet van het kind niet belasten of beknellen. De flexibele sok past zich gemakkelijk aan de vorm van de babyvoet aan, zonder ongemakkelijk te bewegen als de baby beweegt. Bovendien zijn deze schoenen milieuvriendelijk: de zool is gemaakt van TPE, wat niet alleen veilig is voor de kinderhuid, maar ook recyclebaar is, wat helpt onze planeet te beschermen.

Befado besteedt veel aandacht aan details, wat ook terug te zien is in het grappige dierenmotief dat de babyschoentjes siert. Dit is niet alleen een element dat ouders helpt de schoenen van hun baby snel te herkennen, maar ook een interessant accent dat de ogen van het kind kan trekken en zijn zintuigen kan stimuleren.

De baby-babyverpakking bevindt zich in de originele staat, waardoor dit product een perfect cadeau is voor jonge ouders die de geboorte van een dochter verwachten of haar komst vieren.

Kortom, de roze babywandelschoentjes Befado 002P051 zijn een product dat met zorg is gemaakt voor de kleinste voetjes. Dankzij hen zal elke wandeling of tijd thuis niet alleen veilig zijn, maar ook stijlvol en comfortabel voor elke kleine dame.

  • Karakter: gebrek
  • Kleur: roze
  • Steunkleur: roze
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Materiaal: kleding stof
  • seks: meisjes
  • Producentcode: BM171993

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|