Befado kinderschoenen pu 065P173 roze

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen pu 065P173 roze – productbeschrijving

Befado-sandalen in een charmante roze tint zijn de essentie van zomerplezier, opgesloten in een kleine schoen. Ontworpen voor de jongste fashionista's die niet alleen op zoek zijn naar comfort, maar ook stijlvol willen schitteren op de speelplaats.

De ontwerpers van het merk Befado, wiens producten synoniem staan ​​voor goede kwaliteit en zorg voor de gezonde ontwikkeling van kindervoeten, creëerden sandalen met actieve meisjes in gedachten. Het bovenwerk is gemaakt van luchtig katoen en schoenstoffen die niet alleen comfort bieden aan de voetjes van het kind, maar ook zorgen voor voldoende luchtcirculatie op warme dagen, wat van groot belang is voor de gezondheid en het draagcomfort.

Een stijve hielkap en stabiele zijkanten garanderen een correcte voethouding, wat uiterst belangrijk is voor kleine kinderen waarvan de voeten zich nog in de fase van intensieve ontwikkeling bevinden. Dankzij deze elementen voorkomen Befado sandalen houdingsafwijkingen en bieden ze optimale ondersteuning tijdens het spelen.

Een ander kenmerkend kenmerk van dit model is de open voorkant, waardoor de vingers vrij kunnen "ademen" en overtollige warmte kunnen afvoeren. Bovendien hebben de sandalen een leren binnenzool, wat bijdraagt ​​aan de esthetiek en hygiëne van het schoeisel.

Befado zorgde voor het gemak van het aan- en uittrekken door het kind en gebruikte eenvoudige en betrouwbare klittenbandsluitingen waarmee kleine handen de schoenen zelfstandig en snel kunnen aanpassen.

Het product is gecertificeerd met het Healthy Foot Mark, wat bevestigt dat de sandalen door orthopedisten worden aanbevolen voor een goede ontwikkeling van kindervoeten.

In de kleurcategorie worden de sandalen gedomineerd door roze tinten, aangevuld met delicate zilveren accenten, wat elegantie en een meisjesachtig karakter geeft. Sandalen gemaakt van stof garanderen duurzaamheid en gemakkelijke reiniging.

Befado kinderschoenen pu 065P173 roze is daarom een ​​ideaal voorstel voor ouders die op zoek zijn naar esthetisch, functioneel en vooral gezond schoeisel voor hun kinderen. Verpakt in de originele verpakking, zijn ze een geweldig cadeau voor diverse gelegenheden.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool Gezonde voet teken
  • Producentcode: 065P173
  • Kleur: roze
  • Steunkleur: zilver
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Staat van de verpakking:: Origineel

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|