Befado kinderschoenen 969Y161 marineblauw veelkleurig

Artikel niet beschikbaar ;(

Comfort en veiligheid zijn twee sleutelwoorden die de kinderschoenen van Befado beschrijven, en het model 969Y161 in marineblauwe tinten met veelkleurige accenten is een voorbeeld van schoenen die voldoen aan de verwachtingen van zowel ouders als hun kinderen.

Van de eerste stapjes van een kind tot zorgeloos spelen op de kleuterschool: Befado-schoenen bieden kinderen comfort en voldoende ondersteuning. Het model 969Y161 is uitgerust met een stijve hielkap, die een sleutelrol speelt bij de juiste stabilisatie van de voet, wat vooral belangrijk is in het geval van het zich ontwikkelende osteoarticulaire systeem van het kind. Zijverstevigingen ondersteunen de voet en beschermen deze tegen blessures tijdens intensieve activiteit.

Dankzij sandalen met open neus kan een junior niet alleen genieten van beperkte stijlgrenzen, maar ook van extra ventilatie, die op warme dagen onvervangbaar is. Het bovenwerk van luchtige katoenen stoffen zorgt voor een maximale luchtstroom naar de voeten en handhaaft de hygiëne, wat vooral belangrijk is tijdens de dynamische dag van een kleuter.

Door het ontwerp van de Befado 969Y161 schoenen kan het kind de schoenen gemakkelijk aan- en uittrekken, wat een belangrijk element is bij de dagelijkse ochtendvoorbereidingen en de onafhankelijkheid ontwikkelt. De praktische klittenbandsluiting maakt een snelle aanpassing en aanpassing van de schoen aan de individuele vorm van de voet van de kleine gebruiker mogelijk.

De fabrikant Befado vergeet het belangrijke aspect van veiligheid niet. De schoenen zijn voorzien van het ‘Healthy Foot’-teken, wat betekent dat ze zijn ontworpen en gemaakt met inachtneming van de aanbevelingen van orthopeden, waardoor de goede ontwikkeling van de kindervoet wordt gegarandeerd. Elke ouder die om de gezondheid en ontwikkeling van zijn kind geeft, zal het waarderen dat het schoeisel strenge tests en certificeringen ondergaat.

Befado 969Y161 kinderschoenen zijn een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetisch design. De marineblauwe kleur met veelkleurige elementen is een universele combinatie die jongens zal aanspreken en past bij een diverse garderobe. Geselecteerde materialen en aandacht voor detail maken dit schoeisel tot de belangrijkste keuze voor ouders die zich bewust zijn van het belang van de eerste schoenen in het leven van hun kinderen.

  • Karakter: ander
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Producentcode: BM91610
  • Kleur: Marine veelkleurig
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|