Befado kinderschoenen 531P083 marineblauw groente

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado is een merk dat hoogwaardige kinderschoenen aanbiedt, perfect voor de ontwikkelende kindervoeten. Het beschreven model 531P083 zijn pantoffels voor jongens die draagcomfort combineren met een aantrekkelijk, kinderlijk design.

De pantoffels hebben een voorgevormd bovenwerk dat tot voorbij de enkel reikt, wat extra ondersteuning biedt aan de voet van het kind en de enkel stabiliseert tijdens het lopen. De schoenen zijn gemaakt van stof, waardoor ze licht en luchtig zijn en tegelijkertijd gemakkelijk schoon te maken.

De kleur van het schoeisel is een diepe marineblauwe tint, die zowel universeel als vuilafstotend is. Aan de voorkant van de schoen, boven de afgeronde tenen, bevindt zich een charmante groene inzet met krokodillenmotief, die zeker in de smaak zal vallen bij kinderen die geïnteresseerd zijn in dieren of van energieke en leuke toevoegingen aan hun garderobe houden.

Het schoeisel is voorzien van een klittenbandsluiting om de pols, waardoor het kind de schoenen gemakkelijk aan en uit kan trekken en het schoeisel snel kan worden aangepast aan de individuele voetdikte van het kind.

De zool van Befado pantoffels is gemaakt van synthetisch materiaal en voorzien van een duidelijk loopvlak, waardoor grip en veiligheid wordt gegarandeerd bij het lopen op diverse, ook gladde, ondergronden.

Aanvullende informatie, zoals een stijve hiel, benadrukt de aandacht van de fabrikant voor de gezondheid van het kind en de juiste houding. Een stijve hielkap is vooral belangrijk om voldoende ondersteuning te bieden aan de hiel en de hele voet.

Dit model is verkrijgbaar in de categorie kinderpantoffels, specifiek gericht op jongens, en is geoptimaliseerd op het gebied van esthetiek en ergonomie. Deze pantoffels worden niet geassocieerd met een specifiek film- of stripfiguur, wat een voordeel kan zijn voor ouders die de voorkeur geven aan minder commerciële ontwerpen voor hun kinderen.

Kortom, Befado 531P083 zijn praktische, comfortabele en visueel aantrekkelijke kinderpantoffels die functionaliteit combineren met zorg voor de gezondheid en veiligheid van kleine voetjes.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Producentcode: 531p083
  • Kleur: Marine groente
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|