Befado kinderschoenen 440X010 marineblauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen 440X010 marineblauw - Comfort en veiligheid voor actieve jongens

De producten van het merk Befado op de schoenenmarkt staan ​​bekend om hun aandacht voor detail en bewuste benadering van de behoeften van de ontwikkeling van kindervoeten. Model 440X010 zijn jongensschoenen die een onvervangbare partner worden in de dagelijkse avonturen van een jongere - zowel tijdens lessen op school als tijdens actief spelen in de tuin.

Gemaakt van hoogwaardige marineblauwe stof, zijn Befado schoenen niet alleen esthetisch, maar vooral functioneel en comfortabel voor het kind. De stevige zool biedt slijtvastheid en uitstekende grip op verschillende ondergronden, waardoor het risico op uitglijden en vallen effectief wordt verminderd, waardoor de schoenen een waardige keuze zijn voor de jongste gebruikers die waarde hechten aan buitenactiviteiten.

De gebruiksvriendelijke klittenbandsluiting is een perfecte oplossing waarmee kinderen hun schoenen snel en gemakkelijk kunnen aan- en uittrekken, waardoor ze autonomie en zelfredzaamheid krijgen. Dit is vooral belangrijk in de lagere schoolklassen, waar kinderen vaak zonder hulp van volwassenen schoenen moeten verwisselen.

Befado is toonaangevend in het creëren van gezond schoeisel voor kinderen, wat wordt bevestigd door het Healthy Foot Mark dat aan dit model is toegekend - een certificaat erkend door orthopedisten en aanbevolen door podotherapeutische experts. Ondersteuning voor de gezonde ontwikkeling van de voet wordt geleverd door een stijve hielkap die de hiel stabiliseert en beschermt, waardoor houdingsafwijkingen worden voorkomen.

Befado 440X010 kinderschoenen zijn niet alleen stijlvol, maar ook een doordachte keuze voor iedere ouder die zijn zoon al vanaf jonge leeftijd comfort, veiligheid en zorg wil bieden voor een goede voetontwikkeling. Door de marineblauwe kleur passen de schoenen bij veel kinderstijlen en zijn ze gemakkelijk schoon te houden, wat ongetwijfeld belangrijk is bij intensief gebruikte kinderschoenen.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: Marine
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Producentcode: BM92192

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|