Befado kinderschoenen 342P050 roze

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen 342P050 in roze en grijs zijn een perfecte oplossing voor actieve kinderen die veel tijd doorbrengen met spelen, zowel op de kleuterschool als daarbuiten. Dankzij het doordachte ontwerp en de solide afwerking bieden deze kinderslofjes niet alleen comfort, maar ook voldoende ondersteuning voor de zich ontwikkelende voeten.

Het schoeisel is ontworpen voor veeleisende gebruikers en is uitgerust met een verhoogde hak en stabiele zijkanten die helpen de voet in de juiste positie te houden. Bovendien zorgen de open tenen van de sandalen ervoor dat de voet vrij kan ademen, wat cruciaal is op warme dagen. Het bovenwerk van luchtige katoenen stoffen zorgt niet alleen voor draagcomfort, maar zorgt ook de hele dag voor hygiëne van de voeten van het kind.

Befado voldoet aan de behoeften van kinderen en hun ouders: de schoenen zijn zo ontworpen dat kinderen ze gemakkelijk zelf kunnen aantrekken en hun onafhankelijkheid bevorderen. De veiligheid van kinderen staat voorop en daarom heeft het schoeisel het certificaat "Healthy Foot Sign", wat betekent dat het wordt aanbevolen door orthopedisten. Dit is een garantie dat het schoeisel is ontworpen met aandacht voor een goede ontwikkeling en gezondheid van kindervoeten.

Een stijve hielkap en een leren binnenzool zijn andere elementen die de hoge kwaliteit van Befado-schoenen benadrukken. Door de klittenbandsluiting kun je de schoenen snel en gemakkelijk aan- en afstellen aan de voet, en door de originele verpakking zijn de schoenen een geweldig cadeau-idee.

De stijlvolle combinatie van roze en grijze kleuren zal elke kleine fashionista aanspreken en voegt charme toe aan de styling van kinderen. Het materiaal waaruit de pantoffels zijn gemaakt, garandeert duurzaamheid en duurzaamheid voor het dagelijkse spel.

Befado 342P050 kinderschoenen bieden niet alleen comfort en voldoende ondersteuning tijdens het spelen en leren lopen, maar zijn ook een stijlvolle toevoeging aan elke kindergarderobe. Als u voor deze schoenen kiest, betekent dit dat u investeert in de gezondheid en ontwikkeling van uw kind, waardoor ze een ideale keuze zijn voor bewuste ouders.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool Gezonde voet teken
  • Type sluiting: klittenband
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Kleur: roze
  • Materiaal: kleding stof
  • seks: meisjes
  • Producentcode: BM161021

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|