Befado kinderschoenen 342P038 paars roze

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen 342P038 paars roze - Comfort en veiligheid bij elke stap

Iedere ouder wil zijn kind comfort en veiligheid bieden en tegelijkertijd zorgen voor een goede ontwikkeling van de voeten. Door te kiezen voor Befado 342P038 kinderschoenen in de kleuren paars en roze, weet je zeker dat je kleintje alles heeft wat hij nodig heeft tijdens de kleuteractiviteiten, bij het spelen thuis of op de speelplaats.

De speciaal ontworpen hogere hak van deze schoenen garandeert dat de voet van het kind gedurende de gehele draagtijd de juiste positie behoudt. Stabiele zijkanten van de schoenen helpen de juiste houding te behouden, wat uiterst belangrijk is tijdens de intensieve groei en ontwikkeling van de peuter. Het leren inzetstuk is een ander element dat bewijst dat het merk Befado geeft om de gezondheid van de jongsten. Hierdoor worden de voeten van het kind beter ondersteund, wat hun gezonde ontwikkeling bevordert.

Befado sandalen met open tenen zijn een perfecte oplossing die je voeten op warme dagen van extra ventilatie voorzien. Ook het kind zal deze schoentjes graag dragen, want het kleurrijke dessin in paars- en roze tinten zal de kleine fashionista zeker aanspreken. Befado zorgt ervoor dat hun producten niet alleen praktisch zijn, maar ook esthetisch gemaakt en aantrekkelijk voor het oog.

Een ander voordeel van dit schoeisel is het bovenwerk van luchtige katoenen stoffen. Het materiaal zorgt voor comfort en hygiëne voor je voeten, wat enorm belangrijk is, vooral als je actief bezig bent. Klittenband als sluiting is een praktische en gemakkelijke oplossing waarmee het kind zelfstandig schoenen kan aan- en uittrekken en tegelijkertijd zijn of haar onafhankelijkheid kan ontwikkelen.

De fabrikant Befado staat bekend om zijn zorg voor de gezondheid van kindervoeten. De schoenen van dit merk zijn niet alleen comfortabel, maar ook gecertificeerd en aanbevolen door orthopeden. Het gewicht van het product met individuele verpakking bedraagt ​​slechts 0,3 kg, wat de lichtheid van de schoenen bewijst - een kenmerk dat vooral belangrijk is voor actieve kinderen.

Door te kiezen voor Befado 342P038-schoenen kunnen ouders er zeker van zijn dat ze een product kiezen dat hoge kwaliteit, functionaliteit en aantrekkelijk design combineert, allemaal met de gezondheid en het geluk van de voeten van hun kinderen in gedachten.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool
  • Kleur: paars roze
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.3

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|