Befado kinderschoenen 290X228 marineblauw blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Het comfort en de gezonde ontwikkeling van de kleine voetjes van kleuters is een gebied waarop Befado 290X228 marineblauwe en blauwe schoenen nieuwe normen stellen. De experts van het merk zijn zich er terdege van bewust dat kindervoeten speciale verzorging en bescherming vereisen. Daarom richt Befado zich op het produceren van schoenen die er niet alleen mooi uitzien, maar ook de nodige ondersteuning bieden tijdens de eindeloze activiteiten van een jonge ontdekkingsreiziger.

Het bovenwerk van Befado kinderschoenen van hoogwaardig katoen garandeert ademend vermogen, zodat kleine voetjes de hele dag vrij kunnen ademen. Ongeacht of het kind op de kleuterschool of op de speelplaats speelt, zijn of haar voeten blijven droog en fris.

Een moderne zool voorzien van het Absor-B systeem is een innovatieve oplossing die de veiligheid vergroot. Het verzacht elke stap en minimaliseert microschokken veroorzaakt door contact met een hard oppervlak. Dit is vooral belangrijk op jonge leeftijd, wanneer botten en gewrichten gevoelig zijn voor allerlei trillingen.

Een bijkomend voordeel van de gepresenteerde pantoffels is een stijve hielkap die de hiel goed stabiliseert en beschermt tegen ongecontroleerd draaien. Hierdoor kunnen ouders er zeker van zijn dat de voet van het kind goed wordt ondersteund tijdens het spelen.

Befado zorgde er ook voor dat kinderen zelfstandig met schoenen om konden gaan. Dankzij de elastische elastische banden kunnen de pantoffels gemakkelijk aan- en uitgetrokken worden, wat de onafhankelijkheid van kinderen bevordert.

Het is de moeite waard om te benadrukken dat de marineblauwe kleur in combinatie met blauwe elementen de pantoffels tot een blikvanger maken en bij veel kinderstijlen passen. Ze zijn perfect voor jongens die zich graag stijlvol willen voelen, zelfs tijdens de gekte op de kleuterschool.

Een bijkomend bewijs van de zorg van de fabrikant voor de gezondheid van kleine voetjes zijn de certificaten en aanbevelingen van orthopedisten die Befado-schoenen hebben ontvangen. Dit is een duidelijk signaal voor ouders dat ze door te investeren in het marineblauwe schoenenmodel 290X228 een product kiezen dat de goede ontwikkeling van de voeten van hun kinderen ondersteunt.

Met een lichtgewicht gewicht van 0,4 kg wanneer ze afzonderlijk verpakt zijn, zijn deze pantoffels ook gemakkelijk te dragen en mee te nemen, wat nog een pluspunt is voor actieve ouders en kinderen. Door voor kinderschoenen van Befado te kiezen, kunnen ouders er zeker van zijn dat ze hun kind comfort, veiligheid en een geweldige look bieden voor elke dag vol avonturen in de kleuterklas.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: Marine blauw
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: Samentrekkende rubbers
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|