Befado kinderschoenen 273Y274 grijs groente

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado 273Y274 kinderschoenen in grijs en groen zijn een uitstekende keuze voor actieve en energieke jongens. Ontworpen met het intensieve dagelijkse leven van kleine gebruikers in gedachten, garandeert het hen comfort en betrouwbaarheid in elke situatie - van thuis spelen tot schoolavonturen.

Deze schoenen hebben een unieke, ademende zool, waardoor de voeten van het kind zelfs tijdens vele uren activiteit niet oververhit raken. Deze functie wordt aangevuld door het Absor-B-systeem in het hielgedeelte. Dit is een innovatieve oplossing die microschokken absorbeert, wat vooral tijdens intensief hardlopen van groot belang is en bescherming garandeert voor de zich ontwikkelende voeten van het kind.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van luchtige katoenen stoffen, wat niet alleen zorgt voor draagcomfort, maar ook de hygiëne op een hoog niveau houdt. Voor een gezonde ontwikkeling van de gewrichten en voeten van de jongsten is het schoeisel uitgerust met een stijve hielkap, die de juiste houding aanzienlijk ondersteunt.

De gebruiksveiligheid wordt bevestigd door talrijke certificaten en aanbevelingen van orthopedisten, wat Befado-schoenen tot een betrouwbare keuze maakt. Het ‘Healthy Foot Sign’ waarmee ze zijn gemarkeerd, getuigt van de zorg van de fabrikant voor het welzijn van kindervoeten.

Gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij klittenband, waardoor je de schoenen snel en eenvoudig kunt aanpassen aan de individuele voetbreedte. Befado 273Y274 pantoffels zijn perfect zowel thuis als op de kleuterschool of op school. Het expressieve, grijsgroene design zal zeker jonge gebruikers aanspreken die waarde hechten aan de originele uitstraling van hun schoenen.

De fabrikant Befado, bekend van hoogwaardige kinderschoenen, bewijst eens te meer dat comfort, veiligheid en aantrekkelijk design hand in hand kunnen gaan. Door te kiezen voor kinderpantoffels van dit merk weten ouders zeker dat zij zich richten op de gezonde ontwikkeling en het plezier van hun kinderen.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: Grijs groente
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|