Befado kinderschoenen 251Y162 blauw roze veelkleurig

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado, een bekende fabrikant van kinderschoenen, presenteert het model 251Y162: kleurrijke, comfortabele en gezonde pantoffels voor de jongste gebruikers. Dit vrolijke schoenontwerp is gemaakt voor het comfort en de veiligheid van kleine voetjes tijdens het spelen op de kleuterschool, thuis of tijdens andere dagelijkse activiteiten.

Befado-schoenen uit de 251Y162-serie onderscheiden zich vooral door hun functionaliteit. De flexibele, lichte zool zorgt ervoor dat de schoentjes niet alleen perfect aansluiten op de vorm van het voetje, maar ook bewegingsvrijheid bij elke stap mogelijk maken, wat enorm belangrijk is tijdens het energieke spel van een kleuter.

Kenmerkend voor dit model is het gebruik van ademende katoenen stoffen zowel in de voering als in het bovenwerk van de schoen. Deze oplossing zorgt voor een hoge luchtdoorlaatbaarheid, waardoor de voethuid gezond en droog blijft en overmatig zweten en de ontwikkeling van onaangename geuren worden voorkomen.

Befado richt zich ook op de zelfstandigheid van kinderen. Dankzij de intuïtieve klittenbandsluitingen kunnen de kleintjes gemakkelijk zelf schoenen aan- en uittrekken, wat een belangrijk element is bij de ontwikkeling van hun onafhankelijkheid en motoriek.

Het certificaat ‘Healthy Foot Sign’ bevestigt dat Befado zorg draagt ​​voor een goede ontwikkeling van kindervoeten. Het model 251Y162 heeft een stijve hielkap die de hiel stabiliseert en voorkomt dat deze wegglijdt, wat vooral belangrijk is bij het voorkomen van houdingsafwijkingen.

Het ontwerp van de schoenen maakt niet alleen indruk met functionaliteit, maar ook met esthetiek. De kleurvariant in blauw- en roze tinten, gecombineerd met een veelkleurig patroon, zal zeker elk klein meisje aanspreken en voegt charme toe aan de styling van kinderen.

Befado kinderschoenen 251Y162 is een perfecte keuze voor elk meisje dat houdt van kleurrijke, comfortabele en gezonde schoenen voor allerlei activiteiten. Of het nu gaat om het spelen op de speelplaats of aan de kleuterschooltafel - deze pantoffels zullen zeker voldoen aan de verwachtingen van zowel kinderen als hun ouders.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Producentcode: BM105864
  • Kleur: blauw roze veelkleurig
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|