Befado kinderschoenen 217P114 marineblauw blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado - Snake 217P114 kindersandalen in marineblauw en blauw

Kindervoeten zijn kleine kunstwerken van de natuur die op elk moment van het leven van een kind groeien en zich ontwikkelen. Om hen de beste voorwaarden voor ontwikkeling te bieden, is het noodzakelijk om geschikt schoeisel te kiezen dat de juiste houding ondersteunt en zorgt voor de gezondheid van kleine voetjes. Hier komt het merk Befado ons te hulp met zijn kindersandalen uit de Snake collectie, model 217P114. De ontwerpers van Befado hebben een product ontwikkeld dat niet alleen visueel aantrekkelijk is dankzij de marineblauwe en blauwe kleur, maar ook functioneel en gezond voor het kind.

Befado, een gerenommeerde fabrikant van kinderschoenen, zorgt er al jaren voor dat hun producten aan de hoogste normen voldoen. Slangensandalen met een hogere hak zijn de perfecte keuze voor ouders die hun kinderen willen beschermen tegen voetontwikkelingsafwijkingen, zoals platvoeten. Een stijve hielkap en een speciaal geconstrueerde zool garanderen stabiliteit, veiligheid en comfort tijdens elk spel.

Wat onderscheidt de 217P114-modellen van de concurrentie? Allereerst de flexibiliteit van de zool, die buigt waar orthopedisten dat aanbevelen en zich aanpast aan de natuurlijke bewegingen van het kind tijdens het lopen. Hierdoor werken deze sandalen perfect zowel tijdens intensief spelen als tijdens de eerste onzekere stappen.

Het materiaal waarvan deze kinderslofjes zijn gemaakt, is een hoogwaardige stof die zorgt voor voldoende ventilatie en een gezonde omgeving voor de voetjes van het kind. Dankzij de comfortabele gespen kun je de schoenen gemakkelijk aan- en uittrekken, wat zeker gewaardeerd zal worden door zowel jonge gebruikers als hun ouders.

Slangensandalen van Befado zijn bedoeld voor jongens en meisjes, dankzij de universele kleuren passen ze bij beide goed. Elk paar schoenen is licht: het gewicht van het product met individuele verpakking bedraagt ​​slechts 0,3 kg, wat de kleine beentjes niet belast en kinderen vrij laat bewegen.

Door voor Befado te kiezen, voorzie je je kind niet alleen van stijlvolle en praktische sandalen, maar investeer je ook in zijn toekomstige gezondheid en comfort. Het Snake 217P114-model is een schoeisel dat is ontworpen met de jongste kinderen en hun behoeften in gedachten, waarbij comfort, stijl en goede kwaliteit worden gecombineerd.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: Marine blauw
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens Kleine meisjes
  • Type sluiting: Sluitingen
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.3

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|